News-Piper

Η Μαίρη Συνατσάκη ζει τον απόλυτο έρωτα: Η «Dirty Dancing» στιγμή με το Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Μπορεί επαγγελματικά να μην έχει καταλήξει στο τι θα κάνει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, σε προσωπικό επίπεδο όμως διανύει μια από τις πι...

Μπορεί επαγγελματικά να μην έχει καταλήξει στο τι θα κάνει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, σε προσωπικό επίπεδο όμως διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.
Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας ένα tour στα ελληνικά νησιά συντροφιά με τον αγαπημένο της. Η παρουσιάστρια και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρίσκονται αυτές τις μέρες στα Κουφονήσια και δεν σταματούν τα παιχνίδια στη θάλασσα. Μάλιστα η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε η Μαίρη Συνατσάκη«έριξε» το instagram!
Το στιγμιότυπο απεικονίζει την ίδια στα καταγάλανα νερά του κυκλαδίτικου νησιού, την ώρα που κάνει τη φιγούρα του Dirty Dancing. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα comments έπεσαν βροχή!
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που στην αρχή της σχέσης τους ήθελαν να διατηρήσουν χαμηλό προφιλ, τώρα πλέον δεν διστάζουν να ανεβάσουν κοινές φωτογραφίες στα social media.
Δείτε την εικόνα:



peoplegreece.com

Related

showbiz 6362294721140170326

Follow us


item