News-Piper

Charlize Theron: Οι διακοπές στην Κρήτη και το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε για να δειπνήσει στο εστιατόριο

Το 2005 βρέθηκε στη λίστα με τις 100 πιο ερωτικές γυναίκες του Maxim Magazine ενώ την ίδια χρονιά απέκτησε το δικό της άστρο στο «Hollyw...

Το 2005 βρέθηκε στη λίστα με τις 100 πιο ερωτικές γυναίκες του Maxim Magazine ενώ την ίδια χρονιά απέκτησε το δικό της άστρο στο «Hollywood walk of fame».
Έντεκα χρόνια μετά δεν δείχνει να έχει χάσει καθόλου από την λάμψη της και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τα πλήθη στο πέρασμα της. Ο λόγος για τη Charlize Theron που επισκέφτηκε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Και ενώ οι περισσότεροι star του Hollywood επιλέγουν να ξεφαντώσουν στην Μύκονο, η όμορφη ηθοποιός διάλεξε να απολαύσει τις ομορφιές της Κρήτης.
Στις 8 το απόγευμα της Πέμπτης, η ξανθιά καλλονή έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης με πτήση της Aegean από Αθήνα και κάτω από άκρα μυστικότητα έφθασε στην Ελούντα όπου και διαμένει σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα. Η Theron βρίσκεται στο νησί μέχρι σήμερα ενώ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα έχοντας συντροφιά τα δύο υιοθετημένα παιδιά της. Εντύπωση προκάλεσε σε όλους το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε για να δειπνήσει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η γνωστή ηθοποιός έκανε λογαριασμό στο εστιατόριο 16,000 ευρώ, ενώ έδινε tips στους σερβιτόρους ποσά της τάξεως των 300 ευρώ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι πληροφορίες θέλουν να έπεται κι άλλη άφιξη γνωστού ηθοποιού στην Κρήτη προκειμένου να την επισκεφτεί.

Related

showbiz 7105633875961265981

Follow us


item