News-Piper

Συμμαθητές: Οι προσθήκες και οι αποχωρήσεις για τη νέα σεζόν

Οι « Συμμαθητές » του  ΑΝΤ1  έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή τους για την επόμενη σεζόν, καθώς πρόκειται για μία από τις σειρές, που έχει ...

Οι «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή τους για την επόμενη σεζόν, καθώς πρόκειται για μία από τις σειρές, που έχει αγαπηθεί όσο λίγες τα τελευταία χρόνια.

Οι συντελεστές της σειράς λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του TV24, βρίσκονται σε έντονη περίοδο προετοιμασιών, καθώς πρέπει να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν στις αποχωρήσεις ηθοποιών αλλά και στην έλευση νέων προσώπων.
Τα περισσότερα από τα ονόματα των πρωταγωνιστών, φαίνεται πως βρίσκονται διαδικασία διαπραγματεύσεων με την παραγωγή για το αν θα συνεχίσουν ή όχι τη συνεργασία τους. Σε ότι αφορά τις προσθήκες, όπως όλα δείχνουν ο ανερχόμενος ηθοποιός, Θοδωρής Φραντζέσκος που είδαμε την προηγούμενη σεζόν να κάνει γκεστ εμφάνιση στο «Ταμάμ» θα συμμετάσχει στους Συμμαθητές. Στο “ψυγείο” βρίσκονται ήδη 10 επεισόδια έτοιμα, ενώ από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο.
Αναμένουμε…

Related

media 4650446250755013122

Follow us


item