News-Piper

Θλίψη: Σκοτώθηκε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και πολλές φορές άδικη. Δυστυχώς εδώ και λίγα λεπτά μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και πολλές φορές άδικη. Δυστυχώς εδώ και λίγα λεπτά μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας, «έφυγε» από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στους δικούς του ανθρώπους, το μεσημέρι της Κυριακής. Μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του. Σύμφωνα με το protothema.gr ο άτυχος δημοσιογράφος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου έκανε έναν ελιγμό προσπαθώντας να μπει στον παράδρομο της οδού Αγίου Γεωργίου στο ρεύμα προς Κηφισιά στο Νέο Ψυχικό. Κατά τον ελιγμό όμως το ΙΧ που οδηγούσε ένας 45χρονος άνδρας παρέσυρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Λάμπρος Χαβέλας. Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο όμως κατά πληροφορίες παρέλαβε χωρίς αισθήσεις τον άτυχο δημοσιογράφο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
Αξίζει να αναφέρουμε πως δούλεψε στο Star και τον Ant1, ενώ η τελευταία του δουλειά ήταν στο Epsilon,όπου ήταν στενός συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου.
Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους φίλους του.

Related

showbiz 2766654368000539175

Follow us


item