News-Piper

Τα μουσικά σχήματα του φετινού χειμώνα!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της χειμερινής σεζόν στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της χειμερινής σεζόν στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης
και το star.gr παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες για τα σχήματα που έχουν «κλείσει» ή συζητούνται!
Αυτή την Παρασκευή θα έχουμε τρεις πρεμιέρες, καθώς ξεκινούν τα τελευταία καλοκαιρινά σχήματα: ο Διονύσης Σχοινάς στο «Ακρωτήρι», ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Στέλλα Καλλή και η Μαλού στο «Θέα» και η Έλλη Κοκκίνου με τον Νίνο στο «Cabaret Romeo». Παράλληλα, συνεχίζουν οι Γιώργος Γιαννιάς, Λένα Παπαδοπούλου και Σάκης Αρσενίου στο «Frangelico».
Μία εβδομάδα μετά, στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στο «Fantasia», έχοντας μαζί του την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη και ξεκινούν ο Χάρης Κωστόπουλος και η Χρύσπα στο «North Live Stage».
Τη σκυτάλη παίρνει, στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Τσαλίκης που «ξαναχτυπά» στο «Caramela Live», μαζί με τους Κυριάκο ΚυανόΧριστίνα Κολέτσα και Knock Out, ενώ στις αρχές Οκτώβρη θα ξεκινήσουν ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα και οι Kings στο «Posidonio» και στα μέσα του ίδιου μήνα ο Σάκης Ρουβάς με τηνΠάολα, στο «Κέντρο Αθηνών», όπου δεν αποκλείεται να δούμε το νικητή του «Χ Factor», Ανδρέα Λέοντα.
Την ίδια περίοδο θα κάνουν πρεμιέρα η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης στο «Φωταέριο» καθώς και ο Stan με την Χριστίνα Σάλτη στην «Αυτοκίνηση» στο Μαρούσι, αλλά και ο Μάκης Δημάκης στον «Βοτανικό», έχοντας μαζί του νέους τραγουδιστές και, πιθανόν, τη Βίλλυ Ραζή.
Comeback στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας θα κάνει ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος θα εμφανίζεται στο πλευρό τουΠάνου Κιάμου στο «Club 22», όπου ενδέχεται να δούμε και τους OtherView, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκηςετοιμάζει ένα one man show στο «Έναστρον», τη στιγμή οι Βασίλης Καρράς και Νότης Σφακιανάκης θα είναι, από τις αρχές Νοέμβρη, στο «Teatro».  
Σε νέο μαγαζί που στήνεται στην παραλιακή θα εμφανίζεται ο Ηλίας Βρεττός, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr να αναφέρουν ως επικρατέστερη παρτενέρ του την Αποστολία Ζώη. Σε καινούργιο μαγαζί, στην οδό Πειραιώς, θα είναι ο Νίκος Βέρτης, πιθανότατα μαζί με την Τάμτα.
Επίσης, οι αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr αναφέρουν πως οι Mέλισσες θα είναι ξανά στο «Box» μαζί με γνωστό DJ, ενώ αμετακίνητη στο «Hotel Ermou» παραμένει η Άννα Βίσση, η οποία μαθαίνουμε πως έχει προσεγγίσει τον Ίαν Στρατή από το «Χ Factor» και την μπάντα του, τους Mad Street.
Στο μεταξύ, οι Γιώργος Σαμπάνης, Demy και Μαλού που συνεργάστηκαν το Καλοκαίρι συζητούν με το «Acro», ηΜελίνα Ασλανίδου έχει δεχθεί κρούση από την «Ιερά Οδό» για να είναι ξανά με τον Γιάννη Πάριο, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και η Καίτη Γαρμπή, η οποία έχει ως πρώτη προτεραιότητα την κυκλοφορία του καινούργιου της δίσκου, του πρώτου εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, αλλά και παρθενικού της στη νέα της εταιρεία, «Panik Records». 
Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους στο «Θέα», ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Στέλλα Καλλή θα χωρίσουν: σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εκείνος θα είναι στο «Fever» με τον Στέλιο Ρόκκο και εκείνη στο «Vox» με τον Νίκο Μακρόπουλο. Χωριστά, αλλά στο ίδιο μαγαζί, αναμένεται να βρει ο χειμώνας και τον Νίνο και την Έλλη Κοκκίνου, καθώς αμφότεροι θα είναι στο «Cabaret» στο Κολωνάκι, με τον τραγουδιστή να ξεκινά πρώτος και, μετά τα Χριστούγεννα, να δίνει τη σκυτάλη στη συνάδελφό του.
Τέλος, το star.gr αποκαλύπτει και τα μουσικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, που θα αρχίσουν τον Οκτώβρη: οΑντώνης Ρέμος θα είναι στο «Stage», πιθανότατα με τον Χρήστο Δάντη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα ξεσηκώνει το κοινό στο «Room 63» στο κέντρο της πόλης και η Άντζελα Δημητρίου θα τραγουδά στο «Mamounia».

Related

showbiz 3836510913820775809

Follow us


item