News-Piper

Ανδρέας Μπάρκουλης: Η επιθυμία του και τα τελευταία λόγια πριν πέσει σε κώμα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο  Ανδρέας Μπάρκουλης  τις τελευταίες εβδομάδες που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα  με σοβαρή λ...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Ανδρέας Μπάρκουλης τις τελευταίες εβδομάδες που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα  με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.
Τις πρώτες μέρες βρισκόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ πλέον μεταφέρθηκε σε θάλαμο καθώς η κατάσταση της υγείας του θεωρείται μη αναστρέψιμη.
Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγος του, Μαίρη Μπάρκουλη, ενώ τις τελευταίες ώρες στους διαδρόμους βρίσκεται και η κόρη του Βίκυ, ο γιος του Νικόλας και τα τρία του εγγόνια. Με την κόρη του τα τελευταία χρόνια δεν είχαν σχέσεις ωστόσο αυτές τις κρίσιμες στιγμές η οικογένεια ενώθηκε και η Βίκυ δήλωσε στην εφημερίδα freddo: «Ο πατέρας μου ζήτησε να δει τα εγγόνια του και τον γιο του. Τους έδωσε το χέρι του να το φιλήσουν για να πάρουν την ευχή του. Όταν έσκυψα να τον φιλήσω μου είπε με όση δύναμη του είχε απομείνει ‘’να με αγαπάτε τώρα που θα φύγω’’ και μετά έπεσε σε κώμα ξανά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θεράποντες γιατροί ενημερώνουν διαρκώς την οικογένεια για την κατάσταση, δείχνουν συγκρατημένοι ενώ τους προετοιμάζουν ψυχολογικά για την κάθε πιθανή εξέλιξη.
peoplegreece.com

Related

showbiz 7556436092569595502

Follow us


item