News-Piper

Πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης!

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 80 ετών, άφησε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, νικημέν...

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 80 ετών, άφησε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, νικημένος από τα μακροχόνια προβλήματα υγείας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο  ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα στις 6 Αυγούστου, με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια και νοσηλεύτηκεδιασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από την οποία βγήκε την Παρασκευή που μας πέρασε καιμεταφέρθηκε σε θάλαμο.
«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έχει φτάσει στο τέρμα… Είναι στα χέρια του Θεού», έγραψε, πριν από λίγες μέρες, στο Facebook, η σύζυγος του γόη του κινηματογράφου, Μαίρη, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασής του, για την οποία οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια την Κυριακή.
Λίγες ώρες πριν ο Ανδρέας Μπάρκουλης αφήσει την τελευταία του πνοή, η κόρη του, Βίκυ, αποκάλυψε στην εφημερίδα «Freddο» πως έδωσε την ευχή του στα παιδιά του και τα εγγόνια του, ενώ της ψιθύρισε στο αυτί «να με αγαπάτε τώρα που θα φύγω»…

Related

showbiz 7048421127681886636

Follow us


item