News-Piper

Σε βαρύ πένθος η Χριστίνα Αλεξανιάν

Απαρηγόρητη είναι τις τελευταίες ώρες η Χριστίνα Αλεξανιάν, η ηθοποιός την οποία και γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 στις σειρές «Λόγω Τιμ...

Απαρηγόρητη είναι τις τελευταίες ώρες η Χριστίνα Αλεξανιάν, η ηθοποιός την οποία και γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 στις σειρές «Λόγω Τιμής», «Επιθυμίες», «Άνω-Κάτω» και σε πολλές άλλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Η ηθοποιός έχασε την αγαπημένη της θεία, την Ιουλία, την οποία είχε σαν μητέρα της και ο πόνος της είναι αβάσταχτος.
ΠΕΝΘΟΣ (496x296).jpg
«Έφυγε η θεία Ιουλία.. Η αγαπημένη μου θεία Ιουλία!!!! Μόνο καλοσύνες έχω να θυμάμαι. Αγκαλιές, χάδια και χατίρια. Το γέλιο σου και την μερέντα που κάθε απόγευμα μας έδινες τα καλοκαίρια στον Ωρωπό. Εκεί που σε θυμάμαι τα μεσημέρια να διαβάζεις ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Θα μας λείψεις ..αλλά όσοι σε ξέραμε θα κρατήσουμε στην ψυχή μας την αγάπη που απλόχερα μας έδωσες. Την υπομονή σου θα θυμάμαι στα δύσκολα, που εσύ τα έκανες εύκολα. Τι να πω για τα παιδιά σου. Αυτά που με τόση λατρεία μεγάλωσες.. Τι να πω για την κόρη σου τη Δέσποινα που δεν θα βρίσκω λόγια για να της απαλύνω τη φυγή σου. Σαν φυλαχτό θα κρατήσω την αγάπη σου για όλους εμάς που αφήνεις πίσω και την σφιχτή αγκαλιά σου» έγραψε στο facebook της και οι διαδικτυακοί της φίλοι αμέσως της έδιναν συλλυπητήρια. 

star.gr

Related

showbiz 6694411522550007220

Follow us


item