News-Piper

Κατερίνα Καινούργιου: Έσβησε το τατουάζ με τα αρχικά του πρώην συντρόφου της

Γυρίζει σελίδα στην ζωή της η  Κατερίνα Καινούργιου  κάνοντας την αρχή με το να σβήσει το τατουάζ με τα αρχικά του πρώην συντρόφου της, ...

Γυρίζει σελίδα στην ζωή της η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας την αρχή με το να σβήσει το τατουάζ με τα αρχικά του πρώην συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. 
Η οικοδέσποινα του Logo TiVis είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2015 ότι δεν μετανιώνει για τον τρόπο που είχε επιλέξει να εκφράσει την αγάπη της στον επιχειρηματία. Στο μεταξύ υπήρξε μια προσπάθεια επανένωσης η οποία απέτυχε, με αποτέλεσμα, η Κατερίνα, να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις και να επανεξετάσει τις παρελθοντικές επιλογές της.
Συγκεκριμένα πριν ένα μήνα συμβούλεψε, μέσα από την εκπομπή της, το κοινό που την παρακολουθεί, να μην κάνουν ποτέ τατουάζ τα αρχικά ονόματος συντρόφου χαρακτηρίζοντας αυτές τις κινήσεις βλακείες. Παρόλα αυτά η ίδια είχε ακόμα στον καρπό της το τατουάζ που της θύμιζε την σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία, αν και μετά τον οριστικό χωρισμό τους υπήρχε στα πλάνα της η διαγραφή του σχεδίου.
O tattoo artist που ανέλαβε να σβήσει από πάνω της το παρελθόν, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζεται η γνωστή παρουσιάστρια την στιγμή που σβήνει το τατουάζ. Μετά το πέρας της διαδικασίας πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό εμφανώς ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.


peoplegreece.com

Related

showbiz 527180015923241618

Follow us


item