News-Piper

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz-Όλες οι λεπτομέρειες

Ένας ακόμη χωρισμός μέσα στο 2016 για ζευγάρι της showbiz! Ο  Κώστας Αποστολάκης  και η  Πηνελόπη Πλάκα , αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη...

Ένας ακόμη χωρισμός μέσα στο 2016 για ζευγάρι της showbiz! Ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπη Πλάκα, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, οι δύο τους περνούσαν εδώ και αρκετό διάστημα κρίση στη σχέση τους και παρά τις προσπάθειες να παραμείνουν μαζί, δεν τα κατάφεραν. Η Σάσα Σταμάτη είχε το ρεπορτάζ και το μετέδωσε στο Πρω1νό σήμερα.
Το ζευγάρι μπορεί να μη μίλησε ποτέ διεξοδικά για τη σχέση, ενώ είχαν φροντίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Η δημοσιογράφος της εκπομπής εξήγησε πως όταν μίλησε πρόσφατα στον Κώστα Αποστολάκη και του είχε πει να δώσει χαιρετίσματα στην αγαπημένη του, η απάντηση που είχε πάρει ήταν: «όταν τη δω».
Το ζευγάρι λοιπόν έχει χωρίσει εδώ και έξι μήνες, με τον κυριότερο λόγο χωρισμού να είναι η διαφορά ηλικίας, που είναι 20 χρόνια. Ο χωρισμός είναι οριστικός, με τη Σάσα Σταμάτη όμως να μην αποκλείει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Related

skorda 6682486212396181561

Follow us


item