News-Piper

Εξομολόγηση που σοκάρει: Η Sinead O’Connor στέλνει μήνυμα-γροθιά και εξηγεί τι της συμβαίνει

Η  Sinead O’ Connor  μετά από έντονη ανησυχία πλήθους κόσμου, βρέθηκε χτες, καθώς αγνοούνταν από το πρωί της Κυριακής.

Η Sinead O’ Connor μετά από έντονη ανησυχία πλήθους κόσμου, βρέθηκε χτες, καθώς αγνοούνταν από το πρωί της Κυριακής.
Όπως είχε γίνει γνωστό, είχε φύγει το πρωί της Κυριακής από την περιοχή Wilmette για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο και από τότε εξαφανίστηκε.
Αφού επέστρεψε λοιπόν, ανέβασε μέσω Facebook το δικό της ξεχωριστό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Η εξαφάνισή της και οι διαστάσεις που πήρε, προκάλεσε την αντίδρασή της. Το μήνυμά της ξεκινούσε με κεφαλαία, γράφοντας: «Ανοιχτή επιστολή προς τον John Reynolds», απευθυνόμενη προς τον πρώην σύζυγό της.
«Με παράτησες επειδή έχω αυτοκτονικές τάσεις. Με άφησες να πεθάνω», αναφέρει μεταξύ άλλων και συνεχίζει βρίζοντάς τον και χαρακτηρίζοντάς τον ως εγκληματία, αχάριστο και ψεύτη. «Εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται θεραπεία. Θα τα πούμε στο δικαστήριο».
Εν συνεχεία, το μήνυμά της αναφέρει: «Πες σε αυτό τον διαβολικό γιο μας, ότι το άτομο που υποφέρει από δυο γ@@@ες ιατρικές παθήσεις των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αυτοκτονικές τάσεις, δεν χειραγωγείται, αν και είναι ένα νταής σοβινιστής bully όπως ο παππούς του, λένε ότι θα αυτοκτονήσουν ή θέλουν να το κάνουν.
Με εγκαταλείψατε όλοι επειδή έχω αυτοκτονικές τάσεις. Γα..α μ@@α. Με αφήσατε να πεθάνω. Ο Jake λέει ότι ξέρει πως έχω μια ψυχική ασθένεια και παρόλα αυτά «προσπερνάει τον σακάτη». Πες του να σταματήσει να κάνει πως ενδιαφέρεται αν πεθάνω. Το μικρό «αρ..ι που ψεύδεται».
Το μόνο που τον ανησυχεί είναι πώς θα νιώθει εκείνος. Δεν δίνει δεκάρα πως έπρεπε εγώ να νιώθω από τότε που όλοι κάνατε κακό σε μένα και τον γιο μου. Όλοι σας καλύτερα να προσεύχεστε να πεθάνω. Επειδή θα σας κάνω πολλές μηνύσεις για ότι κάνετε σε μένα, αν καταφέρω να το ξεπεράσω.
Μπαμπά το έκανες αυτό στην μαμά. Ξέφυγες… Είμαι πιο δυνατή από εκείνη. Δεν θα ξεφύγεις και αυτή την φορά.
JOHN, ο Jake έκανε στην Shane ότι έκανες εσύ σε μένα. Είσαι μεγάλο «αρ..» που το έκανες, μιας και το ανέφερα και μου έστελνες τους λογαριασμούς για 20 γα… χιλιάρικα κάθε τρεις μήνες. Και όλοι νομίζουν πως είσαι άγγελος.
Αυτή είναι η περίπτωση που η γυναίκα είναι ο νέγρος του κόσμου. Δεν είχα ποτέ οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα των παιδιών μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου πήρατε αυτά για τα οποία πιέζατε, ο Jake δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πάλεψα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Και ήμουν κι εγώ παιδί. Εσύ και ο πατέρας μου με παρατήσατε στο νοσοκομείο για να τον ξεφορτωθείτε.
Σε πόσες εκτρώσεις έχεις αναγκάσει γυναίκες με επιτυχία John; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα να μετράω πριν από 16 χρόνια.
Jake πάρε την κηδεμονία της Shane. Συγγνώμη σε εκείνον που τον χρησιμοποίησες για να τιμωρήσεις την μητέρα του. Θα σου στείλω λεφτά. Φρόντισε να έχει θεραπεία και φάρμακα αν τα χρειάζεται. Κανείς σας δεν θα με ξαναδεί ποτέ εξαιτίας όλων όσων έχετε κάνει. (…)
Και δεν θα γυρίσω ποτέ ούτε σε σένα ούτε σε κανένα από τα τέσσερα παιδιά μου εξαιτίας σου. Γι αυτό ζήσε με αυτό. Εξήγησε στην Shane και στον Yeshua γιατί η μαμά εξαφανίστηκε.
Άθεε, αχάριστε, ψεύτη, εγκληματία. Εσύ δολοφόνησες την μητέρα σου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. (…)
Την ανάγκασες να αφήσει τα μωρά της και μετά τα άφησες εσύ. Εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται ψυχίατρο. Όλοι σας. Θα σας δω στο δικαστήριο. Θέλω αποζημιώσεις. Δεν μπορούσα να δουλέψω. Έχασα τα έσοδα του περασμένου και αυτού του έτους».
Δείτε την πλήρη ανάρτησή της που ακολουθεί.peoplegreece.com

Related

hollywood 6383584870518236888

Follow us


item