News-Piper

Χαμός στο δελτίο ειδήσεων του Mega: Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σαράφογλου-Πρετεντέρη!

Λίγο πριν το debate των δύο πολιτικών αρχηγών και σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της εκεί -όπως είπε- η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε σ...

Λίγο πριν το debate των δύο πολιτικών αρχηγών και σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της εκεί -όπως είπε- η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έχοντας «απέναντί» της τη Μαρία Σαράφογλου, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τα αίματα «άναψαν» λίγο μετά την πρώτη ερώτηση της παρουσιάστριας, όταν η πρώτη υποψήφια του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας στην Α’ Αθηνών άρχισε να εξαπολύει επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων, κατηγορώντας τους για προπαγάνδα εναντίον του ελληνικού λαού.
Μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στον Γιάννη Πρετεντέρη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Ειδικά για τον κύριο Πρετεντέρη, επιτρέψτε μου, να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό ‘δημοσιογράφος’. Έχει αποδείξει ότι είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του. Ξέρω ότι μας ασκείτε αντιπολίτευση. Μπείτε για λίγο στον ρόλο του δημοσιογράφου».
«Διαβάστε με για να μάθετε και πέντε πράγματα», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος του Mega, με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής να τον κατηγορεί ότι δημοσιεύονταν κείμενά του στην Κύπρο με άλλο όνομα: «Είναι σαφές ότι μας κάνετε αντιπολίτευση, αλλά μπείτε λίγο στον ρόλο του δημοσιογράφου».
Λίγο αργότερα, από τα πυρά της δεν… ξέφυγε ούτε η Μαρία Σαράφογλου, η οποία κατηγορήθηκε από την υποψήφια βουλευτή για μεροληψία. Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου της θυμίσε και το περιστατικό με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη στον «αέρα» του δελτίου την περίοδο του δημοψηφίσματος.
Δείτε ό,τι συνέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega στο βίντεο που ακολουθεί:

peoplegreece.com

Related

politic 2093698502861236254

Follow us


item