News-Piper

Αντώνης Ρέμος: Πώς βιώνει την οικονομική κρίση και τι θα ψηφίσει στις εκλογές;

Οι πολιτικές εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη και το φθινόπωρο φαίνεται να είναι το ίδιο δύσκολο όσο και το καλοκαίρι για την Ελλάδα.

Antonis Remos
Οι πολιτικές εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη και το φθινόπωρο φαίνεται να είναι το ίδιο δύσκολο όσο και το καλοκαίρι για την Ελλάδα.

Ο Αντώνης Ρέμος  σχολίασε την πολιτικοοικονιμική κατάσταση της χώρας, μίλησε για τις εκλογές και αποκάλυψε αν θα ψηφίσει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Πώς βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του αυτή την κατάσταση; «Όπως το βιώσαμε όλοι, με όλες τις δυσκολίες. Πραγματικά ήταν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Δεν ξέρω τι να πω. Κάθε μέρα νομίζω ότι τα έχω δει όλα και κάθε μέρα βλέπω κι άλλα. Επιτέλους, να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια αυτοί οι πολιτικοί αρχηγοί. Είτε είναι παλιοί είτε είναι νέοι, τα ίδια σκατά είναι όλοι τους. Μόλις γίνονται εξουσία, κάτι τους πιάνει, κάτι τους μεταλλάσσει».
Πολλοί έχουν μπει στο δίλημμα στο αν θα πάνε να ψηφίσουν ή όχι. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Secret πως θα πάει να ψηφίσει αλλά ανήκει στην κατηγορία των αναποφάσιστων. «Θα πάω να ψηφίσω, αλλά είμαι μέσα στους αναποφάσιστους, αν και μέσα μου έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω. Το ζήτημα με τις εκλογές και την ανασφάλεια που έχουμε πρέπει να τελειώνει. Επιτέλους, χρειάζεται να μπούμε σε έναν ρυθμό σαν Έλληνες που είμαστε, με τιμιότητα, με υπερηφάνεια, με ψηλά το κεφάλι, για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και να σταματήσει αυτός ο χλευασμός που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε βάρος της χώρας μας και σε εμάς τους Έλληνες, που έχουμε καταλήξει να είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Εγώ είμαι ο περήφανος Έλληνας, που δουλεύω όπως όλοι μας. Αυτός που αντέχει, αυτός που δίνει στον συνάνθρωπό του, αυτός που με ψηλά το κεφάλι πάντα δακρύζει όταν βλέπει τους ξένους να στηρίζουν τον τόπο. Εμείς πρέπει να αγαπήσουμε αυτόν τον τόπο», επεσήμανε ο ίδιος».
Έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς ανθρώπους από τον χώρο είτε της μουσικής αλλά είτε και της ηθοποιίας να ασχολούνται με την πολιτική ο Αντώνης Ρέμος όμως δεν είναι ένας από αυτούς και εξηγεί και τον λόγο «Δεν θέλω, γιατί το έχω κάνει με ομάδα και ήταν μια άσχημη εμπειρία. Χάρηκα με την Αλκηστι και της έστειλα συγχαρητήρια. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει σε αυτόν τον τόπο και μακάρι να ενωθούν τέτοιοι άνθρωποι από όλους τους χώρους, για να προσφέρουν σε αυτή τη χώρα και να την πάμε παρακάτω. Πρέπει να πάμε σαν Ελληνες ενωμένοι μπροστά, αλλιώς δεν υπάρχει καμία σωτηρία»

Related

showbiz 5119094964941500468

Follow us


item