News-Piper

Σκληρή επίθεση του Ηλία Ψινάκη στον Πάνο Χαρίτο για το debate: «Ατάλαντο βούρλο»

Το debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον  Βαγγέλη Μεϊμαράκη  προκάλεσε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού.

Το debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προκάλεσε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού.
Στα social media επικράτησε χαμός από σχόλια τόσο για τους δύο πολιτικούς αρχηγούς, που παρουσίαζαν τη δική τους οπτική για τα πολιτικά ζητήματα, όσο για τους δημοσιογράφους και τον συντονιστή της μονομαχίας.
Ο Ηλίας Ψινάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε την άποψή του για τονΠάνο Χαρίτο, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς. «Δεν είναι ντροπή ένα ατάλαντο βούρλο να διευθύνει ένα τόσο σοβαρό debate που θα κρίνει τις τόσο κρίσιμες εκλογές για την χώρα μας; Το χειρότερο είναι ότι αυτό το πράμα το πληρώνουμε εμείς… Έχουμε τόσο ικανούς δημοσιογράφους …αυτόν διαλέξανε; Άσε που το debate σ’ όλο τον πλανήτη γίνεται αλλιώς… μεταξύ των δυο Αρχηγών …ΕΛΕΟΣ…!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, αναρτώντας ένα στιγμιότυπο από το debate.
Psinakis
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Δήμαρχος Μαραθώνα «κατέβασε» τη φωτογραφία. Όπως ήταν φυσικό, η αυστηρή κριτική του δέχτηκε ποικίλα σχόλια.

peoplegreece.com

Related

media 6267916309430346547

Follow us


item