News-Piper

Ναταλία Γερμανού και Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν στις πρεμιέρες τους

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή  «NaMaSte»  της Ναταλίας Γερμανού μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή «NaMaSte» της Ναταλίας Γερμανού μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.
Με ανανεωμένη εμφάνιση, η παρουσιάστρια έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό το «σπίτι» της και δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ άνετα, παρά το γεγονός ότι λέει για πρώτη φορά στην καριέρα της «καλό μεσημέρι».
Μαζί με την ομάδα της, Νίκο ΓκάνοΈλενα ΑσημακοπούλουΠαναγιώτη ΡαφαηλίδηΧριστίνα Μουστάκα και Δημήτρη Μηλιόγλου έδωσαν στο τηλεοπτικό κοινό να καταλάβει ότι έχουν δουλέψει σκληρά για να βγει το πρόγραμμα στον «αέρα» και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το ο,τιδήποτε για να το κάνουν να ξεχαστεί. Τι τηλεθέαση, όμως, έκανε στο ξεκίνημά της η μεσημεριανή εκπομπή; Στο γενικό σύνολο το «NaMaSte»συγκέντρωσε 8,8%, ενώ στο δυναμικό κοινό ηλικιών 15-44 έκανε 9,3%. Μάλιστα, σε συγκεκριμένο τέταρτο «χτύπησε» και 13,4%. Αξίζει να πούμε, ότι τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα καλά για ένα ανερχόμενο κανάλι, όπως το Epsilon.
Ακόμα, και η Τατιάνα Στεφανίδου καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Το «Τ@τιάνα live» περιείχε ενημέρωση, επικαιρότητα, κοινωνικά θέματα, προσωπικές ιστορίες, lifestyle ειδήσεις, υγεία, ομορφιά, μόδα, ενώ για πρώτη φορά η «διαβολική χήρα» μίλησε για τη δολοφονία του συζύγου της.
Η παρουσιάστρια αντιμετώπιζε φαρυγγίτιδα, αλλά παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω. Μάλιστα, παρουσίασε και Αμέσως μετά η ίδια παρουσίασε τη φρέσκια ομάδα της, η οποία απαρτίζεται από τους: Βαγγέλη Γιακουμή, Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη, Ειρήνη Αρβανίτη –την είχε μαζί της και στο Star – Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Νατάσσα Μπερέκου.
Το απογευματινό πρόγραμμα έκανε 14,6% στο γενικό σύνολο, ενώ η εκπομπή κινήθηκε μόνο σε διψήφια ποσοστά καθ’ όλη τη διάρκειά της. Τα συγκεκριμένα νούμερα ξεπερνούν το μέσο όρο του Epsilon, άρα μόνο χαρά θα μπορούσαν να μοιράσουν στην Τατιάνα και τους υπόλοιπους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά.

peoplegreece.com

Related

media 4223380262093267384

Follow us


item