News-Piper

Θύμα ληστείας η Ελένη Μενεγάκη

Τα παθιασμένα φιλιά της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέου Παντζόπουλου και οι αγκαλιές μεσοπέλεγα στο σκάφος τους, διέκοψε ένα περιστατικό πο...

menegaki pantzopoulos realΤα παθιασμένα φιλιά της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέου Παντζόπουλου και οι αγκαλιές μεσοπέλεγα στο σκάφος τους, διέκοψε ένα περιστατικό που τους αναστάτωσε. Συγκεκριμένα οι δυο τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, έπεσαν θύματα κλοπής.

Οι δυο τους, π
ου αυτό το διάστημα κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο, είχαν σταθμεύσει το σκάφος τους στο λιμάνι της Καλύμνου και είχαν βγει για φαγητό.
Αν και ήταν μέρα μεσημέρι, ληστές εισέβαλαν σε αυτό παίρνοντας μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό από την τσάντα της παρουσιάστριας καθώς επίσης και όλες τις πιστωτικές της κάρτες.
Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από άνθρωπο που γνώριζε πως το σκάφος του ανήκε, είδε τους δυο ληστές να βγαίνουν και έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει το ζευγάρι.
Η παρουσιάστρια χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε γίνει, τηλεφώνησε αμέσως στις τράπεζες για να ακυρώσει όλες τις κάρτες τους και μαζί με το σύντροφό της αποφάσισαν να μην αναφέρουν το περιστατικό αυτό στην Αστυνομία, συνεχίζοντς την κρουαζιέρα τους στα νησιά του Αιγαίου.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν θύματα ληστείας.Πρν τρία χρόνια είχαν κλέψει το πρώτο σκάφος τους το οποίο είχε αγοράσει ο Ματέο και κόστιζε 60.000 ευρώ.

peoplegreece.com

Related

showbiz 8523530930792503804

Follow us


item