News-Piper

Έλενα Παπαρίζου-Ανδρέας Καψάλης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το μυστικό γάμο και οι ευχές για «Βίο Ανθόσπαρτο»

Μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης και εκατοντάδες άρθρα, τόσο στα περιοδικά όσο και τα blogs, που τους ήθελαν να κάνουν το μεγάλο βήμα...

Μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης και εκατοντάδες άρθρα, τόσο στα περιοδικά όσο και τα blogs, που τους ήθελαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους, η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης παντρεύτηκαν μυστικά.

Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός γνωστοποίησε η αγαπημένη τραγουδίστρια με μια κοινή τους φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ και ο σύζυγός μου».
Δημοσίευμα του περιοδικού του Hello, ανέφερε πως το μυστήριο τελέστηκε στη Σουηδία, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η Έλενα την περιοδεία της, Diggiloo.
«Δεν το γνώριζε κανένας. Μάλιστα, μέχρι και τους πιο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της η Έλενα Παπαρίζου τους ενημέρωσε μετά το γάμο της», επιβεβαίωσε στο ΟΚ! άνθρωπος από το περιβάλλον της.
Λίγο μετά τον μυστικό τους γάμο, η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, συντροφιά με αγαπημένους φίλους. Η τραγουδίστρια μάλιστα ανέβασε και σχετικό ενσταντανέ στη σελίδα της στο facebook. Και όπως βλέπετε, η ευτυχία τους δεν μπορεί με τίποτα να κρυφτεί.
Εννοείται πως όλοι οι ηλεκτρονικοί φίλοι της τραγουδίστριας έσπευσαν να της κάνουν like, αλλά και να της δώσουν τις πιο θερμές τους ευχές.
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:
paparizou kapsalis
peoplegreece.com

Related

showbiz 3062067540109068674

Follow us


item