News-Piper

Ολυμπία Χοψονίδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, 10 ημέρες μετά τη γέννηση της κορούλας τους

Η  Ολυμπία Χοψονίδου  και ο Βασίλης Σπανούλης, διανύουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους, μια και δέκα ...

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, διανύουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους, μια και δέκα μέρες πριν μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο την υπέροχη οικογένειά τους – απέκτησαν το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αυτό το γνωστοποίησε σε όλους η σύντροφος του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με μια φωτογραφία, που απεικόνιζε ένα πίνακα της ζωγράφου Katie Μ. Berggren, βάζοντας ως λεζάντα τέσσερα εικονίδια, τρία μικρά αγοράκια και ένα κοριτσάκι, ενώ στη συνέχεια ανέβασε κι άλλα στιγμιότυπα από το μαιευτήριο.
Την περασμένη Παρασκευή, η ευτυχισμένη μανούλα και ο Βασίλης Σπανούλης βγήκαν από το μαιευτήριο. Δέκα μέρες μετά, η χαρούμενη μητέρα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό της αδερφής της, Βαλέρια Χοψονίδου.
Και θέλησε να το μοιραστεί με όλους τους ηλεκτρονικούς της φίλους, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στα social media:
olimpia xopsonidou aderfh

Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει, θα είναι Αιμιλία από τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη.
peoplegreece.com

Related

sport 7630501816180476225

Follow us


item