News-Piper

Μαίρη Συνατσάκη-Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα τους εκπομπή και ποιοι θα τους πλαισιώνουν;

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του  Δημήτρη Ουγγαρέζου  και της Μαίρης Συνατσάκη  με τα στελέχη του  ΑΝΤ1 .

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και τηςΜαίρης Συνατσάκη με τα στελέχη του ΑΝΤ1.

Τελικά, λόγω των πολιτικών εξελίξεων που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, η εκπομπή δεν πήρε το πράσινο φως για τις 20 Ιουλίου. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η πρεμιέρα της καθημερινής τους εκπομπής, η οποία θα έχει δίωρη διάρκεια (16:00-18:00), υπολογίζεται να γίνει το αργότερο μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη.
Αυτές τις μέρες, τόσο ο Δημήτρης, όσο και η Μαίρη κάνουν ραντεβού με δημοσιογράφους, αλλά και με πρόσωπα που θα τους πλαισιώνουν στον αέρα, καθώς εκτός από τους βασικούς παρουσιαστές (Ουγγαρέζο και Συνατσάκη), θα βγαίνουν στο στούντιο ακόμα δυο άτομα που θα παρουσιάζουν τα θέματά τους, χωρίς, όμως, να υπάρχει, το κλασικό πάνελ που έχουμε συνηθίσει.  Αρχισυντάκτης, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, δημοσιογράφος που αυτή την περίοδο εργάζεται στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Όσον αφορά στον τίτλο, οι δυο φίλοι και παρουσιαστές έχουν ρίξει στο τραπέζι τις ιδέες τους και κάποια ονόματα, ψάχνοντας κάτι έξυπνο, διαφορετικό και πρωτότυπο που θα κουμπώνει με την θεματολογία.
Τέλος, να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου με το Mega, έληξε την Τρίτη 30 Ιουνίου και αρχές Ιουλίου υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 συμβόλαιο 1+1 ενώ η Μαίρη Συνατσάκη έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου δεδομένου πως είχε υπογράψει 1+1 το περασμένο έτος.

Related

media 9116827118404456502

Follow us


item