News-Piper

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχωρεί από το Star;

Η  Τατιάνα Στεφανίδου  απέδειξε για μια ακόμη φορά αυτό που της αναγνωρίζουν ακόμα και όσοι δεν την συμπαθούν, ότι είναι αγωνίστρια και ...

Η Τατιάνα Στεφανίδου απέδειξε για μια ακόμη φορά αυτό που της αναγνωρίζουν ακόμα και όσοι δεν την συμπαθούν, ότι είναι αγωνίστρια και μάχεται μέχρι τελικής πτώσης.


Και φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου, με μια εκπομπή που της ανατέθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, σε μια ζώνη «ναρκοθετημένη» από την Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να πει με περηφάνια ότι βγήκε κερδισμένη, καθώς πολλές φορές απείλησε στο σύνολο της τηλεθέασης την εκπομπής «Ελένη».

Αρκετές φορές πέρασε μπροστά σε νούμερα ενώ στην πορεία της τηλεοπτικής σεζόν κατάφερε να βελτιώσει το αρχικά άνευρο προϊόν της και να παρουσιάσει μια εκπομπή «δουλεμένη» απέναντι στην εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη που μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φήμες κυκλοφόρησαν για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: Ότι «κόβεται», ότι αλλάζει συνεργάτες, ότι αλλάζει ώρα... Το μόνο που δεν είχε γραφτεί είναι ότι αλλάζει κανάλι και τώρα ήρθε η στιγμή που γίνεται λόγος και γι΄αυτό και μάλιστα όχι άδικα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, το Star έχει μιλήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου εδώ και μέρες προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιό της, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή της, πράγμα που κάνει πολλούς στο κανάλι να ανησυχούν και να ψάχνουν εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση αποχώρησής της.

Η αλήθεια πάντως είναι πως τίποτα δεν είναι απίθανο. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως την Τατιάνα Στεφανίδου σκέφτονται για το πρόγραμμά τους δύο διαφορετικά κανάλια, για διαφορετικές ζώνες: Το Mega και... το άλλο ας πούμε ότι θα είναι η έκπληξη!

Related

media 7693651164179831766

Follow us


item