News-Piper

Τέτα Ντούζου: Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα το όμορφο κορίτσι των ταινιών της δεκαετίας του ’80

Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο όμορφα και χαμογελαστά κορίτσια που πρωταγωνίστησαν στις αμέτρητες ταινίες της δεκαετίας του ’...

Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο όμορφα και χαμογελαστά κορίτσια που πρωταγωνίστησαν στις αμέτρητες ταινίες της δεκαετίας του ’80 –ναι τότε που τις νοικιάζαμε από το videoclub της γειτονίας μας και τις παρακολουθούσαμε όλοι μας με μεγάλη μανία.

Η Τέτα Ντούζου, κόρη του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Ντούζου και αδερφή του Στηβ– είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί σε πολλά φιλμ- έχει χαθεί από τη showbiz, από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90, παρόλο που της είχαν γίνει και ακόμα τις γίνονται προτάσεις για συμμετοχή τόσο σε ταινίες όσο και σίριαλ –αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Espresso και ο Στηβ Ντούζος.
Η ίδια προτίμησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Εδώ και 25 περίπου χρόνια είναι παντρεμένη με τον βιομήχανο Γιάννη Γεωργιάδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο κόρες.
Σήμερα, στα 51 της χρόνια αν και είναι αρκετά αλλαγμένη και δεν θυμίζει σε πολλά το κορίτσι που μας γέμιζε χαρά, κέφι, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, συνεχίζουμε να την αγαπάμε, να της έχουμε δώσει μια θέση στην καρδιά μας και να θέλουμε να μαθαίνουμε όλα τα νέα της.
Έτσι είναι σήμερα η Τέτα Ντούζου:
teta ntouzou1
Στην κηδεία του πατέρα της Ανδρέα Ντούζου τον Μάϊο του 2013:
teta ntouzou

Related

showbiz 7076681334762053999

Follow us


item