News-Piper

Γιάννης Λάτσιος: Πώς πέρασε τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου;

Στο εστιατόριο «Hama» της Γλυφάδας, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Λάτσιος. Ο διευθυντής προγράμματος τους ΑΝΤ1 έφτασε, σύμφωνα ...


Στο εστιατόριο «Hama» της Γλυφάδας, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Λάτσιος. Ο διευθυντής προγράμματος τους ΑΝΤ1 έφτασε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του yupi, στο γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων χωρίς συνοδό, και εκεί συνάντησε την παρέα του, που αποτελούνταν από αρκετά άτομα, ανάμεσά τους ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και η Χριστίνα Παππά, ο γιος της οποίας είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.


«Είναι μόνος του. Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από το τέλος του γάμου του, δεν έχει κάνει κάποια καινούρια σχέση» αναφέρει πηγή του Yupi, προσθέτοντας: «Αυτή τη στιγμή, είναι αφοσιωμένος στα παιδιά του και τη δουλειά του. Θέλει ο σταθμός να βρίσκεται στην πρώτη θέση, ιδίως στο νεανικό κοινό, και περνά πολλές ώρες της μέρας στο γραφείο. Τα βράδια φεύγει συνήθως αργά, πολλές φορές μετά τις 22.00, και συχνά συναντιέται με φίλους για φαγητό εκείνη την ώρα. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, έχουν ξεκινήσει τα ραντεβού για τον τρίτο κύκλο του “Dancing With The Stars” και το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” και εκείνος ασχολείται εντατικά με αυτά τα δύο projects, οπότε η προσωπική του ζωή έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα».

Related

gossip 2638077021748783102

Follow us


item