News-Piper

Η Κατερίνα Κούκα απαντά αν είναι κλεισμένη στο σπίτι με ηρεμιστικά!

Στο δημοσίευμα που προκάλεσε αναταραχή, καθώς την ήθελε κλεισμένη στο σπίτι και να παίρνει ηρεμιστικά μετά τον θάνατο της μητέρας της, α...

Στο δημοσίευμα που προκάλεσε αναταραχή, καθώς την ήθελε κλεισμένη στο σπίτι και να παίρνει ηρεμιστικά μετά τον θάνατο της μητέρας της, αναφέρθηκε η Κατερίνα Κούκα!

Κάθε άλλο παρά κλεισμένη στο σπίτι της ήταν η τραγουδίστρια όταν το εν λόγω δημοσίευμα έκανε τον γύρο του Ίντερνετ, φέρνοτας ανησυχία. Την ώρα που το star.gr την αναζητούσε τηλεφωνικά, η Κατερίνα Κούκα ετοιμαζόταν για συναυλία στη Λάρνακα.
Το βράδυ της Τετάρτης, η δημοφιλής τραγουδίστρια «έκλεισε» το μουσικό μέρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων της πόλης, τον γνωστό στους Κύπριους «Κατακλυσμό», συμμετέχοντας σε αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, μαζί με τους Λάζαρο Κόντοζη και Αννίτα Κωνσταντίνου.
«Με ξέρεις εμένα για τέτοια; Μου το είπαν χθες και εκπλήσσομαι! Ό,τι θέλουν γράφουν! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», είπε για το δημοσίευμα η Κατερίνα Κούκα, σε συνέντευξή της το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου, στο «Love Radio» της Κύπρου.
Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι ο θάνατος της μητέρας της της στοίχισε: «δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ότι θα “φύγει” η μητέρα μου. Είχε κάποια προβλήματα υγείας λόγω της ηλικίας αλλά ως εκεί. Βρέθηκα στο δίπολο όπου, από την μία ευχαριστείς τον Θεό που ο άνθρωπός σου “έφυγε” χωρίς να ταλαιπωρηθεί και, από την άλλη, αντιμετωπίζεις την ξαφνική απώλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Related

showbiz 6805613019787226790

Follow us


item