News-Piper

Η ΑΝΑSTACIA ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ασφάλεια ζωής για να έρθει στην Ελλάδα! Η pop star Anastacia, για να πατήσει σε χώμα ελληνικό, ζήτησε από τους διοργανωτές του Eurovoice να ...


Ασφάλεια ζωής για να έρθει στην Ελλάδα! Η pop star Anastacia, για να πατήσει σε χώμα ελληνικό, ζήτησε από τους διοργανωτές του Eurovoice να έχει στα χέρια της συμβόλαιο που να την ασφαλίζει έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, όπως είναι φυσικό.

Η Anastacia θα κάνει guest στο πλαίσιο του πολυαναμενόμενου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού, ένα guest που απ' ό,τι φαίνεται δεν ήταν και τόσο απλό να κλειστεί. Προφανώς η super star της διεθνούς μουσικής σκηνής έχει διαβάσει δημοσιεύματα της Helena Smith στον «Guardian», που έχει εμμονή με τη χώρα μας και συχνά αναφέρεται στην «αναρχία» και την «αυξημένη εγκληματικότητα» στην Ελλάδα.

Ετσι, για να έχει ήσυχο το κεφάλι της, ζήτησε ασφάλεια ζωής. Για το τριήμερο δε που θα μείνει στην Ελλάδα θέλει τις... απλές, καθημερινές πολυτέλειές της: να καταλύσει σε σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου, να μετακινείται με πολυτελή Mercedes και στο καμαρίνι της που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ να υπάρχουν μπόλικες πετσέτες και μπουρνούζια. Κατά τ’ άλλα, η Αμερικανίδα celebrity θα έρθει με απλή πτήση, σαν κοινή θνητή.

Το pop idol θα βρεθεί στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου, μία μέρα πριν κάνει τη μεγαλειώδη εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Eurovoice, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Σκοπεύει να αναχωρήσει την ημέρα της αυλαίας του διαγωνισμού, οπότε θα απολαύσουμε on stage τον Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Η Anastacia είναι μία από τις πιο δυνατές και ιδιαίτερες φωνές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει -οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο του μαστού- την έκανε πιο δυνατή και έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική θεραπευτική αγωγή. Βγήκε νικήτρια, ωστόσο, πλέον ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, από το οποίο δεν σκοπεύει να παρεκκλίνει ούτε κατά την παραμονή της στην Ελλάδα.

Οσον αφορά το Eurovoice, καλλιτέχνες από τριάντα τρεις ευρωπαϊκές χώρες που έλαβαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό είναι από τώρα έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή. Ο νικητής θα κερδίσει 100.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία.

Οπως χαρακτηριστικά τονίζει ο σπουδαίος Γάλλος συνθέτης και πρόεδρος του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Eurovoice, Eric Serra: «Πρόκειται για ένα μοναδικό πείραμα που σκοπό έχει την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών σε διεθνές επίπεδο». Οσο για τον Ελληνα παραγωγό Μίλτο Καρατζά και «Mr Eurovoice», στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πρόσφατα ξενάγησε τον κόσμο στο site (www.eurovoice.tv) και διευκρίνισε ότι λειτουργεί παράλληλα ως πλατφόρμα επικοινωνίας νέων καλλιτεχνών που θέλουν να διαδώσουν τη μουσική τους.


(espressonews)

Follow us


item