News-Piper

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...

Ερχεται για να «τρελάνει» τις Ελληνίδες. Καρδιοχτύπια για τον «Τούρκο Μπραντ Πιτ», που αυτό το φθινόπωρο θα κάνει «ντου» στην ελληνική TV, κ...


Ερχεται για να «τρελάνει» τις Ελληνίδες. Καρδιοχτύπια για τον «Τούρκο Μπραντ Πιτ», που αυτό το φθινόπωρο θα κάνει «ντου» στην ελληνική TV, και μάλιστα εις διπλούν. Ο 27χρονος Κιβάνκ Τατιτούνγκ (που στη γείτονα θεωρείται ο «Τούρκος Μπραντ Πιτ», αφού μοιάζει πολύ με τον super star του Χόλιγουντ) είναι το «αντίπαλο δέος» του «Ονούρ» (Χαλίτ Εργκέντς) από το «Χίλιες και μία νύχτες».

Με την καινούργια τηλεοπτική χρονιά αναμένεται να τον βλέπουμε τόσο στη σειρά «Φθινοπωρινός έρωτας», που φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει το Mega, όσο και στο σίριαλ «Γκουμούζ», που θα προβληθεί από το TV Μακεδονία (το «Γκουμούζ» τον ανάδειξε σε ζεν πρεμιέ της Τουρκίας)!

Η «Espresso» σήμερα βάζει στο μικροσκόπιο τη ζωή του «mister Eρωτα», που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στην Τουρκία όχι μόνο εξαιτίας του ταλέντου του, αλλά (κυρίως) λόγω του παρουσιαστικού του - βεβαίως, αναμένεται να κάνει και τις Ελληνίδες να «κολλάνε» στη μικρή οθόνη για τα... μάτια του μόνο!

Ο γεννημένος στη νότια Τουρκία, συγκεκριμένα στην Αδάνα, τηλεοπτικός «αντίπαλος» του «Ονούρ» (για χάρη του οποίου τα κοριτσόπουλα έχουν δημιουργήσει δεκάδες fan clubs στο Facebook) από πιτσιρικάς ήταν καρδιοκατακτητής. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας (έχει άλλα τέσσερα αδέρφια), ήταν ο ωραίος του σχολείου και στη συνέχεια ο ωραίος του παρκέ. Με ύψος 1,90 μ. αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Κατέβαινε στους αγώνες με την ομάδα του Ulkerspor Sports Club, αλλά η μαμά του είχε άλλη γνώμη: έβλεπε πόσο ωραίο ήταν το παιδί της και έτσι έστειλε φωτογραφίες του σε πρακτορείο μοντέλων. Τον κάλεσαν αμέσως και ο «Mehmet Sadoglu» του «Γκουμούζ» πήρε μέρος στον διαγωνισμό «Model of the world» τον Οκτώβριο του 2001. Ηταν λίγο πριν τα γενέθλιά του (27 Οκτωβρίου), μια γουρλίδικη -όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος- ημερομηνία, αφού κέρδισε το μεγάλο τρόπαιο.

Από τότε ξεκίνησε να ζει το παραμύθι του. Εκανε θριαμβευτική πορεία στο μόντελινγκ και μετακινούταν ανά την Ευρώπη. Συνέχισε συμμετέχοντας σε διαγωνισμό μόδας στο Παρίσι, ενώ δεν άργησαν να του προτείνουν συνεργασία μεγάλοι οίκοι μόδας. Λόγω της επιτυχίας του στην Πόλη του Φωτός, αποφάσισε να μείνει εκεί για ενάμιση χρόνο. Τον ζητούσαν για φωτογραφήσεις και από τα Βαλκάνια, κυρίως από τη Σερβία. Εκείνος αξιοποίησε το γερό του χαρτί, την ομοιότητά του με τον star του Χόλιγουντ, και κέρδισε το στοίχημα της showbiz. Η δημοσιότητα και ο φακός φάνηκαν να του ταιριάζουν γάντι. «Σαν να έχει... καταπιεί προβολέα», έλεγαν οι φωτογράφοι που έκαναν κλικ πάνω του, αφού δεν είναι μόνο γοητευτικός, αλλά και φοβερά φωτογενής. Το physique του εντυπωσίασε fashionistas, κοσμικούς και μόδιστρους, που αναπόφευκτα τον συνέκριναν με τον Μπραντ Πιτ. Ωστόσο εκείνος ένιωθε ένα μεγάλο κενό: νοσταλγούσε την πατρίδα του και αποφάσισε να γυρίσει πίσω.


Οι σαπουνόπερες, οι έρωτες και ο πλούσιος αρραβώνας

Μπορεί το μόντελινγκ να ήρθε στη ζωή του στην ουσία μετά από απαίτηση της μητέρας του, ωστόσο εκείνος παράλληλα με τον αθλητισμό είχε ασχοληθεί με την ηθοποιία. Ηταν, άλλωστε, η άλλη μεγάλη αγάπη του και αυτή τελικά που τον κέρδισε. Με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και έχοντας πτυχίο Cinema TV Acting από το Kultur University Communication Design, έδωσε τα πάντα για να κάνει καριέρα στην TV. Και τα κατάφερε με την πρώτη. Πέρασε από κάστινγκ και με το σπαθί του κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σαπουνόπερα «Γκουμούζ» του Nour TV. Η σειρά χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση και ο Κιβάνκ έγινε ο αγαπημένος των θηλυκών της Τουρκίας.

Γρήγορα τα μέσα άρχισαν να ασχολούνται με τα προσωπικά του, αφού όπου και να πήγαινε, ό,τι και αν έκανε, «πουλούσε» τρελά. Στα δίχτυα του, μεταξύ άλλων hot γυναικών, έπεσε η Μις Κόσμος 2002 Αζρα Ακίν και στη συνέχεια η ηθοποιός Μελτέμ Κουμπουλ, η οποία μάλιστα είναι δεκατρία χρόνια μεγαλύτερή του. Ο έρωτάς τους όμως δεν κράτησε πολύ, παρά μόνο μερικούς μήνες. Ο δεσμός τους έληξε άδοξα τον περασμένο Αύγουστο, όμως ένα τέτοιος κούκλος -με αδυναμία στο ωραίο φύλο, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ- δεν μπορούσε να μείνει για καιρό μόνος του. Λίγο αργότερα ερωτεύτηκε παράφορα και αρραβωνιάστηκε την κόρη του εκατομμυριούχου Οντερ Φιράτ, Ιντίλ. Αν και δεσμευμένος όμως, την περασμένη χρονιά αναδείχτηκε ο Πιο Σέξι Αντρας εν Ζωή της Τουρκίας από τη «Hurriyet».

Εκτός από τον «Φθινοπωρινό έρωτα» (σαπουνόπερα με θέμα μια φτωχή που ερωτεύεται έναν πλούσιο και δεν τον θέλει η πεθερά της, αλλά στο τέλος νικάει ο έρωτας), έχει παίξει στην ταινία «American at the Black Sea» την ίδια χρονιά (2007). Για να τον κερδίσει μια γυναίκα, όπως έχει ομολογήσει σε συνεντεύξεις του, πρέπει να του αφήνει χρόνο για να ασχολείται με τα χόμπι του. Ενα από αυτά είναι οι μινιατούρες αεροπλάνων, η ζωγραφική, το σκουός και βέβαια το μπάσκετ.


Τα «ηχηρά» fan clubs

To www.fanpop.com είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή. Εκεί παρουσιάζεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του Κιβάνκ, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά του. Στα fan clubs του στο Facebook οι γυναίκες τον αποκαλούν «θεό», «μοναδικό», «ασύλληπτο». Με τριάντα εννιά σελίδες με δημοσιεύματα ή ιστοσελίδες αφιερωμένες σε εκείνον, δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο.

Και ο ίδιος βέβαια έχει το προσωπικό του site (http://www.kivanc-tatlitug.tk/), μέσα από το οποίο ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους θαυμαστές του για τις κινήσεις του. Πάντως, στο πορτρέτο που έχει αναρτήσει θυμίζει περισσότερο την... τσαλακωμένη εκδοχή του Μπραντ Πιτ -όπως τον βλέπαμε στο «Fight Club»- παρά τον λαμπερό σύζυγο της «θεάς» Angelina Jolie των... red carpets!

(Espressonews)

Follow us


item