News-Piper

ΧΩΡΙΣΕ Η ΜΙΣΣ ΕΛΛΑΣ...

Μόλις χώρισε! Ελεύθερη και ωραία είναι εδώ και λίγες ημέρες η φετινή Μις Ελλάς Μαντώ Γαστεράτου. Η μελαχρινή καλλονή, σύμφωνα με αποκλειστικ...


Μόλις χώρισε! Ελεύθερη και ωραία είναι εδώ και λίγες ημέρες η φετινή Μις Ελλάς Μαντώ Γαστεράτου. Η μελαχρινή καλλονή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν είναι πια ζευγάρι με τον Νίκο Τζουβανάκη. Ο λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους στο δεσμό του, όπως μαθαίνουμε από άνθρωπο του περιβάλλοντός του, είναι ότι τον τελευταίο καιρό είχαν πολλές διαφωνίες μεταξύ τους. Οι καβγάδες ήταν σε ημερήσια διάταξη. Ετσι, προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα, πήραν την απόφαση να το διαλύσουν.

Η Μαντώ πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει στην «Espresso» αναφερόμενη στον ιδανικό άντρα: «Αυτός που θα είναι δίπλα μου σε οτιδήποτε και οπουδήποτε τον χρειαστώ. Που θα με ακούει και θα με συμβουλεύει. Που θα με ζηλεύει με μέτρο χωρίς να γίνεται φορτικός. Που θα με αγαπάει όσο τον αγαπάω και εγώ». Προφανώς κάτι απ’ όλα αυτά δεν ίσχυε στο love story της με τον Νίκο Τζουβανάκη (που για την ιστορία εργάζεται ως personal trainer).

Πάντως, η κούκλα, αν και ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος -άλλωστε ήταν μαζί πολλούς μήνες- δεν τα έχει βάψει μαύρα. Κάνει τις διακοπές της, παίζει beach volley και με τα... καρφιά της αναστατώνει τις πλαζ. Το φθινόπωρο -εκτός από το μόντελινγκ- θα κάνει focus στις σπουδές της. Σκοπεύει να πάρει πτυχίο από το τμήμα Μεθοδολογίας, Θεωρίας και Ιστορίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οσο για τα μοντελικά πλάνα της, μετά τον φετινό διαγωνισμό του AΝΤ1, όπου απέσπασε τον τίτλο Μις Ελλάς, έχει ολοένα και περισσότερες προτάσεις τόσο για φωτογραφήσεις όσο και για επιδείξεις μόδας. Και το καλό εν προκειμένω είναι ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει καθημερινά στα κλαμπ και στα κοσμικά καλέσματα (με κίνδυνο το όνομά της να μπει στη λίστα με τους «μαϊντανούς» της showbiz). Το τηλέφωνό της χτυπάει απλά και μόνο γιατί είναι κούκλα, επαγγελματίας και... προσγειωμένη!

(espressonews)

Follow us


item