News-Piper

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ...

Κάθε χρόνο ένα διαφορετικό κανάλι αναλαμβάνει τα βραβεία του Έθνους. Φέτος ο Αντώνης Πρέκας μας ενημέρωσε ότι τα βραβεία θα αναλάβει η κρατι...


Κάθε χρόνο ένα διαφορετικό κανάλι αναλαμβάνει τα βραβεία του Έθνους. Φέτος ο Αντώνης Πρέκας μας ενημέρωσε ότι τα βραβεία θα αναλάβει η κρατική τηλεόραση με παρουσιάστρια την Πόπη Τσαπανίδου.Όλα καλά ώσπου η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.Στις 12.00 ωστόσο η Πόπη Τσαπανίδου έχει ραντεβού στο ραδιομέγαρο με θέμα συζήτησης τα βραβεία του Έθνους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι υπεύθυνοι στην κρατική την θέλουν για την παρουσίαση της βραδιάς παρότι έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ αλλά αυτός που φαίνεται να είναι αρνητικός είναι ο πρώην πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης και νυν διευθυντικό στέλεχος του ΣΚΑΪ,Χρήστος Παναγόπουλος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αν δε βρεθεί λύση με την Πόπη Τσαπανίδου και με την κρατική τηλεόραση τα επικρατέστερα ονόματα για την παρουσίαση των βραβείων είναι αυτά του Γιώργου Αμυρά και της Ρένας Τσιτσιμπίκου που παρουσιάζουν την ταξιδιωτική εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα"!(noumerolgio)

Follow us


item