News-Piper

ΕΞΑΛΛΗ Η ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤ1...

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου φέτος οι κόντρες,τα παράπονα και οι "μπηχτές" έχουν τον πρώτο λόγο...Η παρουσιάστρια του &qu...


Στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου φέτος οι κόντρες,τα παράπονα και οι "μπηχτές" έχουν τον πρώτο λόγο...Η παρουσιάστρια του "Greek idol" και πρωταγωνίστρια της σειράς του Ant1 "Κος και Κα Πέλς,Άντα Λιβιτσάνου έχει παράπονα από το σταθμό.Η παρουσιάστρια-ηθοποιός έχει γίνει έξαλλη με τους υπεύθυνους του Ant1 γιατί ξεκίνησε το σίριαλ που πρωταγωνιστεί με το Μιχάλη Μαρίνο στα μέσα της σεζόν. Σαν να μην έφτανε αυτό η όμορφη ηθοποιός ενοχλήθηκε και για την επιλογή της ημέρας(Τετάρτη) καθώς οι τηλεθεατές έχουν συνηθίσει τα αντίπαλα "προιόντα"!
Η Άντα Λιβιτσάνου θεωρεί ότι τα λάθη αυτά είναι και ο λόγος που η σειρά δε "σκίζει" και έτσι ο κόπος της αλλά και των υπολοίπων ηθοποιών πήγε χαμένος. Λέτε να ήταν αυτός ο λόγος που δέχθηκε την πρόταση του Alpha να παρουσιάσει το "Greek idol"; Σου λέει φέτος δε θα κάνω κατά πάσα πιθανότητα επιτυχία ως ηθοποιός ας κάνω,λέμε τώρα,ως παρουσιάστρια...(noumerologio)

Follow us


item