News-Piper

Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μας έκανε γι’ ακόμα μια φορά υπερήφανους το βράδυ της Δευτέρας. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, συγκεντ...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μας έκανε γι’ ακόμα μια φορά υπερήφανους το βράδυ της Δευτέρας. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, συγκεντρώνοντας 16.000 βαθμούς και απέδειξε σε όλους πως η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα.

Όπως και στην περίπτωση της Άννας Κορακάκη, έτσι και για τον Λευτέρη, το κοινό θέλει να μάθει περισσότερα για τη ζωή του.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης διατηρεί εδώ και δύο χρόνια δεσμό με την πρωταθλήτρια δοκού ισορροπίας,Βασιλική Μιλλούση. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι τους τελευταίους μήνες, αλλά θέλουν να προφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η πρώτη (και τελευταία) έξοδός τους ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, όπου τους «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός της Real Life.
Δείτε τα στιγμιότυπα:
petrounias sintrofos (1)petrounias sintrofos (2)
Δείτε και άλλες κοινές φωτογραφίες του Λευτέρη και της Βασιλικής:
lefteris petrounias sintrofos (1)lefteris petrounias sintrofos (2)lefteris petrounias sintrofos (3)lefteris petrounias sintrofos (4)lefteris petrounias sintrofos (5)lefteris petrounias sintrofos (6)lefteris petrounias sintrofos (7)lefteris petrounias sintrofos (8)

Related

sport 8505601938763233089

Follow us


item