News-Piper

Ευχάριστα νέα για τον Salvador Sobral: Έκανε μεταμόσχευση καρδιάς

«Δυστυχώς ήρθε η ώρα να παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη», με αυτή την πρόταση μίλησε πρώτη φορά ο  Salvador Sobral  σε συναυλία του, ...

«Δυστυχώς ήρθε η ώρα να παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη», με αυτή την πρόταση μίλησε πρώτη φορά ο Salvador Sobral σε συναυλία του, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο νικητής της Eurovision τους τελευταίους τρεις μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με τεχνητή καρδιά. Η κατάσταση του ήταν κρίσιμη γι΄ αυτό και χρειαζόταν άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς. Τελικά, τα κατάφερε και έκανε το σοβαρό χειρουργείο.
Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Sobral την περασμένη Παρασκευή έκανε την εγχείριση και τώρα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Santa Cruz της Λισαβόνα. Ο Dr Miguel Abecasis, επικεφαλής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου, τόνισε: «Ας ελπίσουμε πως θα αναρρώσει και θα συνεχίσει ζώντας μια κανονική ζωή».
Η εγχείριση κράτησε για τέσσερις ώρες και ο καλλιτέχνης είναι καλά, όμως θα χρειαστεί πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Related

showbiz 7387522936935595754

Follow us


item