News-Piper

Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι παίχτες του Nomads

Τους παίκτες του NOMADS καθώς και τις ομάδες στις οποίες θα είναι, αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, που θα γίνει την π...

Τους παίκτες του NOMADS καθώς και τις ομάδες στις οποίες θα είναι, αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, στις 21:00.
Την «μάχη» στις Φιλιππίνες θα δώσουν 21 παίκτες, χωρισμένοι σε τρεις επταμελείς ομάδες, με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Σε αυτή συμμετέχουν οι Μιχάλης Ζαμπίδης, Βάσω Μιλλούση, Γιώργος Κατσινόπουλος, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Όλγα Πηλιάκη, Νίκος Παπαδόπουλος και Δήμητρα Φραντζή.
Led Σκουλαρίκια μόνο €7.12







Η δεύτερη ομάδα λέγεται Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz.  Μέλη της είναι οι Γιώργος Μαυρίδης, Μάνος Πίντζης, Αποστολία Ζώη, Νίκος Αναδιώτης, Χριστίνα Κολέτσα, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μαντώ Γαστεράτου.

Η τρίτη ομάδα είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις. Στην εν λόγω ομάδα ανήκει και η ηθοποιός Νατάσσα Καλογρίδη, ενώ συμπαίκτες της είναι οι Λευτέρης Παρασκευάς, Κωνσταντίνος Οροκλός, Παναγιώτης Βασιλάκος, Φώτης Φιλιππόπουλος, Ειρήνη Ζάχου και Εύη Ιωαννιδου.

Related

media 7024406988317644784

Follow us


item