Μπορεί Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ να διαψεύδουν τις φήμες που τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όμως η κοιλίτσα του μοντέλου έχει αρχίσει να «μιλάει» από μόνη της!

remos 1.jpg
Όπως θα δείτε και στις νέες φωτογραφίες του ζευγαριού το οποίο βρέθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης), τα σημάδια της εγκυμοσύνης έχουν αρχίσει πλέον και γίνονται εμφανή.
remos2.jpg
Μάλιστα το 29χρονο μοντέλο με το που αντιλήφθηκε τους παπαράτσι, έσπευσε με όποιο τρόπο μπορούσε να την κρύψει, γυρίζοντας πλάτη και βάζοντας το χέρι μπροστά στην κοιλιά ώστε να μην φαίνεται.
remos3.jpg
Όπως αναφέρουν πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον, ο 44χρονος τραγουδιστής με την αγαπημένη του, περιμένουν κοριτσάκι!
remos5.jpg
«Διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και οι δυο ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς. Η πρώτη εξέταση δείχνει πως περιμένουν κορίτσιΤο άγχος του Αντώνη είναι λίγο μεγαλύτερο. Ένιωθε εδώ και καιρό πως δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο τη δημιουργία οικογένειας», καταλήγει.
Για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε πως η φημολογία για εγκυμοσύνη της Υβόννης άρχισε στα τέλη Αυγούστου, από φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα στην Μύκονο.