News-Piper

Survivor: Αυτοί είναι ο celebrities που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι-Οι ξαφνικές αποχωρήσεις και η πρεμιέρα

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και οι προσδοκίες μεγάλες για την   πρεμιέρα   του   Survivor   στις 13 Φεβρουαρίου, στις 21:15, στο  ...

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και οι προσδοκίες μεγάλες για την πρεμιέρα του Survivor στις 13 Φεβρουαρίου, στις 21:15, στο ΣΚΑΪ.

Στο παιχνίδι όπως είναι γνωστό θα συμμετέχουν 24 άτομα, 12 celebrities και 12 μη αναγνωρίσιμοι άνθρωποι με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για την περιπέτεια και το άγνωστο.
Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο παρουσιαστής του Survivor, βρίσκεται από τις 18 Ιανουαρίου στον Άγιο Δομίνικο που θα γίνουν τα γυρίσματα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους παίκτες στις αρχές Φεβρουαρίου.
tanimanidis-survivor-1
Ποιοι celebrities όμως θα πάρουν το ρίσκο και θα συμμετέχουν στο εν λόγω project;
Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com μέχρι τώρα σίγουροι είναι οι 10 από τους 12 παίκτες, χωρίς όμως να έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.
Από άντρες και με αλφαβητική σειρά:
-Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος
-Ο ράπερ ΒΟ
-Ο αθλητής της υδατοσφαίρισης, Κώστας Κοκκινάκης
-Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος
-Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης
Οι γυναίκες είναι:
-Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη
-Η αθλήτρια του Μουάι-Τάι (που συμμετείχε και στο «Dancing on ice») Μαριάνα  Καλλέργη
-Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου
-Η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες
-Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου
Για το Survivor είχαν ακουστεί και τα ονόματα των Κώστα Σόμμερ, Κόνι Μεταξά και Γιάννη Σπαλιάρα.
Ο Κώστας Σόμμερ ο οποίος ήταν και ο πρώτος παίκτης που είχε δηλώσει συμμετοχή και είχε επιλεγεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δε θα συμμετέχει στο παιχνίδι λόγο του χρόνου που θα διαρκέσει. «Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχω δεν μπορώ να λείψω 3,5 μήνες – που θα χρειαστεί σε περίπτωση που πάω μέχρι τον τελικό του Survivor -συνεπώς δε μπορώ να συμμετέχω», ανέφερε στο People ο ηθοποιός.
Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά ενώ της έγινε πρόταση δεν είπε τελικά το «ναι» και δε θα ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.
Τέλος, το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα που είχε ακουστεί αρχικά διαψεύστηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό πριν λίγες ημέρες.
Αναμένεται λοιπόν να μπουν οι τελικές υπογραφές των 10 celebrities, να βρεθούν ακόμα δυο για να γίνουν 12 οι celebrities, και να αποχωρήσουν και οι 24 για τον Άγιο Δομίνικο που θα συναντήσουν τον Σάκη Τανιμανίδη και θα ξεκινήσει η… περιπέτεια.
Το Survivor δίνει ραντεβού τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21:15, στον ΣΚΑΪ. Τα επεισόδια θα προβάλλονται από Κυριακή μέχρι Τετάρτη και θα έχουν διάρκεια δυο ωρών.

peoplegreece.com

Related

media 753490754898491817

Follow us


item