News-Piper

Τέλος η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης από το Epsilon

Tέλος η   Κατερίνα Καραβάτου   και ο   Κρατερός   Κατσούλης   από το   Epsilon   σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε το κανάλι πριν λίγη ώρα...

Tέλος η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης από το Epsilon σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε το κανάλι πριν λίγη ώρα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για το κόψιμο της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.
Η ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια».
epsilon
Μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί το κανάλι πήρε αυτή την απόφαση. Αφορά στις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής ή έχει συμβεί κάτι ανάμεσα στο κανάλι και τους παρουσιαστές;
Σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com τόσο η ομάδα της εκπομπής όσο και οι ίδιοι οι παρουσιαστές έμαθαν την είδηση για την παύση της συνεργασίας τους πρώτα από τα websites -και μετά επιβεβαιώθηκε από τους ιθύνοντες.
Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του σταθμού μέσω facebook, η εκπομπή Έτοιμο Το Πρωινό βγήκε τελείως από το πρόγραμμα του σταθμού στο επίσημο website του.

Related

media 7501634815202333765

Follow us


item