News-Piper

Ο Michael Douglas αποκαλύπτει πως πασίγνωστος ηθοποιός πάσχει από καρκίνο: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά»

Δύσκολες στιγμές για έναν από τους αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood, που έχει χαρίσει αναρίθμητες επιτυχίες στο κοινό. Ο Michael Doug...

Δύσκολες στιγμές για έναν από τους αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood, που έχει χαρίσει αναρίθμητες επιτυχίες στο κοινό. Ο Michael Douglas λοιπόν αποκάλυψε πως καλός του φίλος και διάσημος ηθοποιός πάσχει πράγματι από καρκίνο στο στόμα.

Ο λόγος για τον Val Kilmer! Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο καλός του φίλος πάσχει από τον ίδιο τύπο καρκίνου, τον οποίον ο ίδιος αντιμετώπισε το 2013. Αφορμή στάθηκε η ταινία που γυρνούσαν οι δύο, με τον Douglas να αναφέρει: «Η ταινία δεν εξελίχθηκε τόσο καλά όσο ήλπιζα, όμως περάσαμε τέλεια. Ο Val ήταν εξαιρετικός, παρότι μάχεται με αυτό που αντιμετώπισα κι εγώ στο παρελθόν, όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά», εξομολογήθηκε στον Jonathan Ross.
val-kilmer

Ο 72χρονος προσέθεσε: «Οι προσευχές μου είναι μαζί του. Για αυτό δεν έχετε ακούσει νέα του Val το τελευταίο διάστημα».

Το 2015, είχαν ξεκινήσει φήμες για πρόβλημα υγείας του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Batman. Πολλές φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει και ήθελαν τον ηθοποιό να έχει υποβληθεί σε τραχειοτομία. Το συγκεκριμένο γεγονός μάλιστα φαίνεται πως τον έκανε να φορά συνεχώς μαντήλια και κασκόλ στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις.
val kilmer2
Το 2015 ο Kilmer είχε αρνηθεί πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας μέσω δήλωσής του στα Social media.«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη. Υπάρχει φήμη πως δεν είμαι καλά και νοσηλεύτηκα, όμως είναι πλήρως αναληθής», είχε γράψει στο Facebook του.

peoplegreece.com

Related

hot 8079770001234258017

Follow us


item