News-Piper

Λάκης Λαζόπουλος: Η αλήθεια για την σχέση του με τον Alpha

Για το τι συμβαίνει με τον  Alpha , εν μέσω φημών που τον θέλουν εκτός καναλιού λόγω της στάσης του στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μίλ...

Για το τι συμβαίνει με τον Alpha, εν μέσω φημών που τον θέλουν εκτός καναλιού λόγω της στάσης του στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μίλησε, για πρώτη φορά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ σχολίασε και όσα λέγονται για τεταμένο κλίμα στις σχέσεις του με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του «Όλα Ξεκόλλα», ο «mr. Αλ Τσαντίρι» ρωτήθηκε από τον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού για όλα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον.
«Είμαι εκεί που ήμουν! Έκανα την δουλειά που έκανα, αυτή συνεχίζω να κάνω. Ή θα την κάνω, ή δεν θα την κάνω… Θα δούμε. Είμαι εκεί που είμαι, με την έννοια ότι δεν έχω αλλάξει κάτι. Το trailer μου εκεί παίζεται. Ο Alpha είναι ο χώρος που δουλεύω πάνω από 11 χρόνια… Ούτως ή άλλως, από την αρχή είχα συνεννοηθεί πως ο,τι είναι να συζητήσω να κάνω, θα το συζητήσω μετά τον Φεβρουάριο», ανέφερε ο Λάκης και, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ξεκάθαρα όσα λέγονται, κατέληξε: «και εγώ ακούω διάφορα. Η λογική μου είναι πως όταν ακούς πάρα πολλά, πιάσε κατάρτι σαν τον Οδυσσέα. Πιάνεις κατάρτι και περιμένεις να τελειώσουν οι Σειρήνες για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Είναι καλό να ακούς, αλλά κακό και λάθος να κατεβαίνεις κάθε φορά που κάτι ακούς. Είναι λάθος να χάνεις τον στόχο σου για αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Σέβεσαι αυτόν που μιλάει, αλλά σέβεσαι και την διαίσθηση σου και τον δρόμο σου».

Σε ερώτηση για την σχέση του με τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο ηθοποιός ανέφερε: «ξέρω ότι έχει δεχτεί πιέσεις όλα αυτά τα χρόνια για να με διώξει, αλλά, προς τιμήν του, δεν το έκανε ποτέ. Είναι δυνατόν με έναν άνθρωπο που έχω συνεργαστεί και του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά και, κυρίως, για το ότι δεν παρενέβη ποτέ στη δουλειά μου, να είμαι αγνώμων ενώ δουλεύω σε αυτόν τον χώρο; Δεν είναι η φύση μου και η ψυχολογία μου. Είμαι ευγνώμων απέναντι στον οποιοδήποτε άνθρωπο μου έχει κάνει καλό. Τον σέβομαι και θα τον σέβομαι. Δεν ξέρω ο ίδιος… Διαβάζω διάφορα κι εγώ! Μπορεί στα νεύρα του, παιδί του είναι, κανάλι του είναι, να στεναχωριέται. Μπορεί να πει δέκα πράγματα. Πρέπει εγώ να τα πάρω τοις μετρητοίς και να καθίσω να μετράω τα λόγια που λέει πάνω στα νεύρα του; Τα λόγια που λέγονται πάνω στα νεύρα τα πετάς και δεν τα βάζεις στη ζυγαριά. Εγώ δεν θα τα βάλω κι ας έρθουν χίλιοι να με πιέσουν! Μιλιόμαστε, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα».
«Ένας καλλιτέχνης σέβεται το κοινό του. Δεν έγινα μόνος μου, ο κόσμος με έκανε. Ακόμα κι αν όταν οι απόψεις μας συγκρούονται, δεν το κάνω για να την πω στον κόσμο, αλλά επειδή θέλω να πω την αλήθεια όπως την βλέπω. Η αλήθεια είναι πάντα λίγο πιο πίσω, ενώ το ψέμα είναι αδιάκριτο και μπαίνει πάντα μπροστά», επεσήμανε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Λάκης, ενώ δεν παρέλειψε να επικρίνει τις κυβερνητικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «σε δύο δεξιά παπούτσια περπατά μια αριστερή κυβέρνηση…. Ζούμε σε ένα ατύχημα, από το οποίο βγαίνουν παραμορφωμένοι άνθρωποι. Δεν ξέρεις πια ποιος είναι δεξιός και ποιος αριστερός. Είμαστε σαν έναν ιατροδικαστή που δεν μπορεί να κάνει ταυτοποίηση… Έχει χαθεί η ταυτότητα της Αριστεράς».

peoplegreece.com

Related

media 1317286694364465282

Follow us


item