News-Piper

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Παντελίδη: Ο ξυλοδαρμός αυτόπτη μάρτυρα και η μετάφραση του πορίσματος

Μπορεί να έχουν περάσει 8 μήνες από το μοιραίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, όμως η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. 

Μπορεί να έχουν περάσει 8 μήνες από το μοιραίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, όμως η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Πόπωτα και της Άριας Καλύβα στο protothema.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια απευθύνθηκε σε γενετιστή.
Ο επιστήμονας με τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του, διαπίστωσε ότι στο τιμόνι βρέθηκε και DNA από άτομο που ως ένα σημείο ταυτίζεται με αυτό της συνοδηγού του μαύρου Mercedes. Ωστόσο η έρευνα δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο, καθώς δεν έχουν παρασχεθεί στην πλευρά της οικογένειας επιπλέον στοιχεία για περαιτέρω ταυτοποίηση του «ορφανού» DNA.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης. Ωστόσο ο ίδιος παρότι ήταν διατεθειμένος να καταθέσει όλα όσα είδε, έπεσε μία εβδομάδα αργότερα θύμα ξυλοδαρμού! Άγνωστος άνδρας πλησίασε τον μάρτυρα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον ξυλοκόπησε άγρια. Ο μάρτυρας, υπέστη ισχυρό σοκ και συνέδεσε την επίθεση με την πρόθεσή του να καταθέσει  για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, με τον ίδιο να διστάζει πλέον να καταθέσει.

Related

showbiz 3543604439319721039

Follow us


item