News-Piper

Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής: Πέθανε ο Πάνος Νικολαΐδης

Σε ηλικία 77 ετών, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πάνος Νικολαΐδης.

Σε ηλικία 77 ετών, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πάνος Νικολαΐδης.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή σήμερα το πρωί. Τα νέα σκόρπισαν θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Ξεχώρισε για τη συμμετοχή του σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις, αλλά και επιτυχημένες σειρές.
Γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα και έκανε τα πρώτα του βήματα στο θέατρο σε ηλικία μόλις έξι ετών. Τότε έπαιξε για πρώτη φορά στο Εθνικό θέατρο στο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν, καθώς ζητούσαν παιδάκια για τελώνια.
«Είχα τη τύχη να έχω πατέρα θεατρόφιλο. Αλλά δεν έβλεπα μόνο, έξι ετών έπαιξα για πρώτη φορά στο Εθνικό θέατρο στο “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν. Ζητούσαν παιδάκια για τελώνια και με διάλεξε ο Δημήτρης Νικολαΐδης ο ηθοποιός. Θυμάμαι έβγαινα στη σκηνή με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, με ρωτούσε πως με λένε κι εγώ απαντούσα Σιναπόσπορο. Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι η ημέρα που έπαιζα με 39 πυρετό. Τότε κατάλαβα πόσο υπεύθυνο είναι αυτό που έκανα», είχε δηλώσει για την πρώτη του θεατρική συμμετοχή στο now24.gr.
Συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του.

Related

showbiz 3884655994542804299

Follow us


item