News-Piper

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz: Ποιοι ηθοποιοί φαίνεται να είναι ζευγάρι;

Είναι νέοι, είναι ταλαντούχοι, είναι ωραίοι και όπως όλα δείχνουν είναι… ζευγάρι! Γνωστή εφημερίδα αποκαλύπτει τους ηθοποιούς που φαίνετα...

Είναι νέοι, είναι ταλαντούχοι, είναι ωραίοι και όπως όλα δείχνουν είναι… ζευγάρι! Γνωστή εφημερίδα αποκαλύπτει τους ηθοποιούς που φαίνεται να διατηρούν δεσμό.

Χειροποίητα κοσμήματα

Ο λόγος για τον Ρένο Ρώτα και την Κλέλια Ανδριολάτου. Είναι γνωστό πως οι δύο τους γνωρίζονται καιρό, καθώς είναι συνάδελφοι. Οι ίδιοι άφηναν να φανεί προς τα έξω πως είναι δύο καλοί φίλοι. Ωστόσο, δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life», ανατρέπει τα πάντα και κάνει λόγο για το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ηθοποιοί είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι, όπως αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον  τους. Ο έρωτας του γεννήθηκε στις πρώτες συναντήσεις που είχαν για το έργο του Γιώργου Φειδά, «Ένα Εξοχικό Παρακαλώ», όπου πρωταγωνιστούν.
Βέβαια, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσω της σειράς «Συμμαθητές» δεν επιβεβαίωσε τα πιο πάνω, καθώς δεν αρέσκεται στο να απασχολεί με τα προσωπικά. Ο χρόνος θα δείξει, καθώς ο έρωτας δεν κρύβεται!

Related

hot 9128777613312122177

Follow us


item