News-Piper

Τηλεοπτικές άδειες: Το ραντεβού του Δημήτρη Κοντομηνά με τα μεγάλα ονόματα του Alpha μετά τον αποκλεισμό

Η επόμενη μέρα από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, βρήκε τους εργαζομένους του Alpha , σε ανησυχία, καθώς το κανάλι δεν εξασφάλισε ...

Η επόμενη μέρα από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, βρήκε τους εργαζομένους του Alpha, σε ανησυχία, καθώς το κανάλι δεν εξασφάλισε άδεια. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, θέλοντας να καθησυχάσει τους εργαζομένους του σταθμού, στον οποίο είναι ο πρόεδρος, έστειλε σε όλους το παρακάτω email.
«Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε. Δημήτρης Κοντομηνάς».
Χειροποίητα κοσμήματα
Το εν λόγω email, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η δημοσιογράφος του Alpha, Βίκυ Χατζή.

Σήμερα στην εφημερίδα «Freddo», ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχώρησε  σε άλλη μια κίνηση.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τα μεγάλα ονόματα του σταθμού, ανάμεσα στα οποία προφανώς και θα ήταν η Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αντώνης Σρόιτερ.  Εκτός από το τηλεφώνημα κανόνισε να συναντηθεί με έναν -έναν ξεχωριστά για να συζητήσουν μαζί το τι θα ακολουθήσει στον σταθμό.
Αναμένονται εξελίξεις!

peoplegreece.com

Related

menegaki 4120808553272783152

Follow us


item