News-Piper

Josephine: Η πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Παππά

Μπορεί το καλοκαίρι γι’ αυτήν να ξεκίνησε βιώνοντας τον οριστικό χωρισμό της από τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη, η Josephine όμως δε...

zozefinΜπορεί το καλοκαίρι γι’ αυτήν να ξεκίνησε βιώνοντας τον οριστικό χωρισμό της από τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη, η Josephine όμως δείχνει να μην το βάζει κάτω στο θέμα του έρωτα.
Χειροποίητα κοσμήματα
Η γνωστή τραγουδίστρια βρήκε ξανά την ευτυχία στην αγκαλιά του γνωστού Κύπριου εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ. Δεν άργησε και πολύ άλλωστε καθώς λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της, μια απόδραση στην Μύκονο έφερε την γνωριμία της με τον Βασίλη. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια από τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, το ζευγάρι όμως μόλις το αντιλήφθηκε προσπάθησε να κρύψει την διαχυτικότητα. Άλλωστε η σχέση μόλις είχε δημιουργηθεί. Τώρα πλέον η Josephine είναι σίγουρη για τα αισθήματα της και δεν διστάζει να ποστάρει την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, συστήνοντας τον στους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή». Δείτε το στιγμιότυπο:

peoplegreece.com

Related

hot 1010085315646209097

Follow us


item