News-Piper

Ποιος θα δώσει το όνομα στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και θα βλέπουμε στο καθημερινό πρόγραμμα την Κατερίνα Καραβάτου και τον  ...

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και θα βλέπουμε στο καθημερινό πρόγραμμα την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια στην συνέντευξή της στο People η ομάδα της εκπομπής θα ανανεωθεί, ενώ θα τους βλέπουμε στην πρωινή ζώνη. Σε ότι αφορά το όνομα του προγράμματος, η Κατερίνα είχε δηλώσει: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κρατήσουμε τον τίτλο».
Σήμερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κρατερός Κατσούλης μοιράστηκε στιγμιότυπο από την επιστροφή του ζευγαριού στο Epsilon και την εκκίνηση των προετοιμασιών. Η νέα σεζόν, λόγω του καθημερινού ζωντανού προγράμματος θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και το ζευγάρι θέλει να είναι όλα στην εντέλεια.
Εκτός όμως από την χιουμοριστική φωτογραφία με τα παιδικά παιχνίδια και ζωγραφιές της Αέλιας στο γραφείο, ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε και έναν “διαγωνισμό”, αναφορικά με το όνομα της εκπομπής! Συγκεκριμένα έγραψε: «Σε λίγο ξεκινάμε, αλλά … πώς να ξεκινήσουμε χωρίς εσάς ?! Θέλουμε λοιπόν την βοήθειά σας : Στείλτε μας την ιδέα σας για τον ΤΙΤΛΟ της νέας μας πρωϊνής καθημερινής εκπομπής και … κερδίστε ένα δώρο έκπληξη ! Σας περιμένουμε !!».
Όπως λοιπόν φαίνεται είναι πολύ πιθανό, το αγαπημένο ζευγάρι να πάρει ιδέα από τον ίδιο τον κόσμογια τον τίτλο της εκπομπής.
Δείτε την ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη.

Related

media 6647016291926542542

Follow us


item