News-Piper

Η «Brenda» συγκλονίζει ξανά: Η φωτογραφία με την περούκα και το συγκινητικό μήνυμα για τον σύζυγό της

Τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής της βιώνει η Shannen Doherty. Η αγαπημένη  «Brenda»  από την επιτυχημένη σειρά  «Χτυποκάρδια στο Beverl...

Τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής της βιώνει η Shannen Doherty. Η αγαπημένη «Brenda» από την επιτυχημένη σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» έχει διαγνωσθεί με καρκίνο και πρόσφατα αποκάλυψε ότι της έχει γίνει μετάσταση.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν το βάζει κάτω. Μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της στιγμές από την καθημερινότητά της, θέλοντας να περνά μόνο αισιόδοξα μηνύματα.
Πριν λίγες εβδομάδες, η Doherty ξύρισε το κεφάλι της λόγω χημειοθεραπειών και χθες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ροζ περούκα και τον σύζυγό της.
«Αυτός με αγαπάει με ροζ μαλλιά ή χωρίς μαλλιά. Είμαι ευλογημένη που έχω μια τέτοια ισχυρή ομάδα υποστήριξης ξεκινώντας με τον Kurt Iswarienko, που με αγαπά περισσότερο κάθε δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ο καρκίνος δεν είναι ευχάριστος, αλλά μπορεί να φέρει το καλύτερο στις σχέσεις ή το χειρότερο. Ευτυχώς, ο γάμος μου έγινε πιο δυνατός» έγραψε στη λεζάντα της εικόνας και έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα.
Δείτε την:


peoplegreece.com

Related

hot 2048844956754560176

Follow us


item