News-Piper

Πασίγνωστος ηθοποιός γίνεται ιερέας!!!

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως πασίγνωστος ηθοποιός, παρατάει την ηθοποιία και είναι έτοιμος να γίνει ιε...

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως πασίγνωστος ηθοποιός, παρατάει την ηθοποιία και είναι έτοιμος να γίνει ιερέας.

Έχει υπάρξει ένας από τους πιο όμορφους αστέρες του Hollywood, ενώ το γυναικείο κοινό τον ακολουθεί πιστά μέχρι και σήμερα, καθώς παραμένει ιδιαίτερα γοητευτικός. Ο λόγος για τον Tom Cruise, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αλλάζει ριζικά τη ζωή του.
Είναι γνωστό πως ο ηθοποιός είναι το δημόσιο πρόσωπο της Σαϊεντολογίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που μιλάει για την εν λόγω θρησκεία και υπακούει κατά γράμμα τα όσα αυτή διδάσκει. Φαίνεται όμως, πως ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι  παραπάνω γι΄αυτήν και να γίνει ιερέας.
Σύμφωνα με το National Enquirer ο Tom, θα γίνει ιερέας και μάλιστα ξεκίνησε ήδη να πουλάει την περιουσία του. Πρόκειται να μετακομίσει στο Clearwater της Florida, όπου είναι το κεντρικό κτήριο της Σαϊεντολογίας. Εκεί θα κάνει μαθήματα, με σκοπό την βελτίωση του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια δήλωση από τον ίδιο. Τα ξένα Μέσα όμως, έχουν «πάρει» φωτιά, καθώς είναι κάτι που πολλοί ίσως να μην το περίμεναν!

peoplegreece.com

Related

hot 4466079979787437128

Follow us


item