News-Piper

Αυτό κι αν είναι «ΒΟΜΒΑ»! Voice με Αλιάγα, Βίσση και Μαζωνάκη;

Θα έχετε καταλάβει ασφαλώς πως η επερχόμενη τηλεοπτική, θα έχει απίστευτο ενδιαφέρον!

Θα έχετε καταλάβει ασφαλώς πως η επερχόμενη τηλεοπτική, θα έχει απίστευτο ενδιαφέρον!

Όπως σας είχε γράψει πρώτο το pasmina.gr, το «The Voice» για το οποίο πολλά είχαν ακουστεί , ως προς το αν και από ποιο κανάλι θα βγει, το εξασφάλισε το Star.
Αυτό όμως εδώ και μέρες είναι γνωστό.
Στο σημείο αυτό ξεκινά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pasmina.gr.
Όπως είναι λογικό ένα κανάλι που ευελπιστεί να γίνει “Mega” στο κενό που άφησε  το “Mega” και μάλιστα εξασφαλίζει στο πρόγραμμά του μία παραγωγή όπως το “The Voice”, δεν πρόκειται να το αφήσει στην τύχη του.
Για τον λόγο αυτόν ήδη έχουν αρχίσει οι πυρετώδεις προετοιμασίες από του ιθύνοντες του καναλιού.
Σε επίπεδο παρουσίασης, αν και κυκλοφορούν έντονα τα ονόματα του Γιώργου Καπουτζίδη και του Μάρκου Σεφερλή,αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Μάρκος Σεφερλής, δεν θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του μουσικού show.
Μάλιστα, επί της ουσίας, το όνομά του δεν έπαιξε και ποτέ σοβαρά για κάτι τέτοιο, αφού είχε κλειδώσει το «Ραντεβού» για του χρόνου, οπότε και δεύτερο βραδινό με τον ίδιο παρουσιαστή θα ήταν too much.
Εδώ ακριβώς σκάει η πρώτη «βόμβα». Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλές ρεπορτάζ του pasmina.gr, το κανάλι θέλει έντονα για τη θέση του «καπετάνιου» στη νέα του γαλέρα που λέγεται «Τhe Voice», τον… Νίκο Αλιάγα!
Σωστά διαβάσατε, τον Νίκο Αλιάγα. Φυσικά ακόμα δεν έχουν υπάρξει υπογραφές ή συμφωνία, αφού ο Νίκος Αλιάγας,έχει σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Γαλλία. Το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη παραμένει ενεργά στο τραπέζι και δεν αποκλείεται να είναι τελικά αυτός που θα παρουσιάσει το show.
Η δεύτερη «βόμβα» ακούει στις λέξεις «κριτική επιτροπή».
Και σε αυτό το επίπεδο, εξίσου αν όχι και περισσότερο, το Star θέλει να κάνει μεγάλο θόρυβο με τα ονόματα. Οι συζητήσεις με καλλιτέχνες που έχουν ήδη γίνει (προσέξτε το αυτό, έχουν γίνει, όχι… θα γίνουν), σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pasmina.gr, είναι με την Άννα Βίσση και τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Μάλιστα, με τον Γιώργο Μαζωνάκη, παρά το γεγονός ότι η πρώτη επαφή, δεν είχε από πλευράς του και την πιο θετική ανταπόκριση ως προς μία συμφωνία, οι… πιέσεις από το κανάλι για να τον καθίσουν σε μία από τις καρέκλες των coaches, είναι έντονες και διαρκείς. Ακόμα ωστόσο δεν έχει κουμπώσει ούτε αυτή η υπογραφή, που μάλλον θα είναι και η πιο δύσκολη να επιτευχθεί, καθώς, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι μια τέτοια θέση.
Και με την Άννα Βίσση όμως, ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία, αλλά το βλέπει όπως μαθαίνουμε πιο θετικά από τον Μαζωνάκη.

pasmina.gr

Follow us


item