News-Piper

Το μεγαλύτερο ξεκατίνιασμα στην showbiz

Από το περασμένο βράδυ της Κυριακής τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο στον λαμπερό κόσμο της showbiz και η  Kim Kardashian  φρόντισε προσωπ...

Από το περασμένο βράδυ της Κυριακής τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο στον λαμπερό κόσμο της showbiz και η Kim Kardashian φρόντισε προσωπικά για αυτό.
Πώς; Δίνοντας στη δημοσιότητα, μέσω του λογαριασμού της στο Snapchat, το βίντεο που αποκαλύπτει πως ο Kanye West είχε όντως ζητήσει την άδεια τηςTaylor Swift για να συμπεριλάβει τους αμφιλεγόμενους στίχους για το πρόσωπό της στο κομμάτι του «Famous». Και η Swift του την είχε δώσει με μεγάλη της χαρά.
Ένα πολύ σύντομο ρεζουμέ της υπόθεσης για όσους δεν γνωρίζουν: Στο τραγούδι «Famous» που συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του West «The Life of Pablo», ο West ραπάρει σε ένα σημείο τους εξής στίχους: «I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous». Η PR ομάδα της Swift έσπευσε να δηλώσει πως η Swift ουδέποτε έδωσε την άδεια στον West για να χρησιμοποιήσει αυτούς τους στίχους ενώ η ίδια η Taylor φρόντισε να του ρίξει δημόσιο «καρφί» κατά τον ευχαριστήριο λόγο της στα φετινά Grammy. Ως απάντηση σε αυτά, ο Kanye υποστήριξε σε μια σειρά από tweets πως όχι μόνο είχε ζητήσει την άδεια της Swift, αλλά είχαν και μια μεγάλη τηλεφωνική κουβέντα σχετικά με το θέμα, όπου η ποπ σταρ είχε βρει τους στίχους αστείους και του είχε δώσει τις ευλογίες της για να τους χρησιμοποιήσει.
3rd thing I called Taylor and had a hour long convo with her about the line and she thought it was funny and gave her blessings
Αυτό όμως που, δυστυχώς, δεν γνώριζε η Taylor Swift, ήταν πως δεν είναι πολύ σοφή κίνηση να τα βάζεις με την Kim Kardashian -γιατί αν τα βάζεις με τον Kanye, τα βάζεις αυτόματα και με τη σύζυγό του. Δυστυχώς για την ίδια δηλαδή, εμείς περνάμε τέλεια με όλη αυτή την ιστορία τις τελευταίες ημέρες.
Η Kim λοιπόν ξεκίνησε την αντεπίθεση λέγοντας, μεταξύ άλλων, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό GQ πως η Taylor ήταν 100% ενήμερη για τους στίχους, ήξερε πως το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε αυτή τη μορφή και ο Kanye είχε ζητήσει κανονικότατα την άδειά της. Απλά ήθελε «να το παίξει σαν να μην το γνώριζε».
Η Swift απάντησε στις δηλώσεις της Kardashian με επίσημη ανακοίνωση η οποία, λίγο πολύ, έλεγε πως ναι, είχε μιλήσει μία και μοναδική φορά με τον West τον Ιανουάριο του 2016, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της, και σε εκείνο το τηλεφώνημα ο West της είχε ζητήσει να ποστάρει το κομμάτι στο Twitter της για να λάβει αρνητική απάντηση. Η Swift, επίσης, υποστήριξε πως ο West δεν της είχε πει ποτέ πως θα χρησιμοποιούσε τη φράση «that bitch» στο τραγούδι και την πρώτη φορά που την άκουσε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, όταν κυκλοφόρησε το κομμάτι, ένιωσε ταπεινωμένη.
Όπως καταλαβαίνετε, κανείς δεν ήξερε τι να πιστέψει.
Χτες το βράδυ όμως, η Kim μάλλον αποφάσισε πως ωραία, καλά περάσαμε τόσο καιρό παίζοντας την κολοκυθιά, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία γιατί έχουμε και δουλειές. Και δημοσίευσε μια σειρά από μικρά βίντεο στο Snapchat της, στα οποία βλέπουμε τον Kanye κατά την περίφημη τηλεφωνική συνομιλία του με την Taylor, όπου και της ζητά την άδεια για τους αμφιλεγόμενους στίχους.



Αυτός είναι ο διάλογος που ακούγεται στο βίντεο της Kim:
West: “For all my south side n****s that know me best / I feel like me and Taylor might still have sex.”
Swift: “I’m like this close to overexposure”.
Kanye: “Oh well this one is, uh — I think this is a really cool thing to have.”
Taylor: “I know! I mean it’s like a compliment kind of.”
West: All I give a fuck about is you as a person and as a friend. I don’t want to do rap that makes people feel bad.
Swift: Go with whatever line you think is better. It’s obviously very tongue-in-cheek. I really appreciate you telling me about it, that’s really nice ... I really appreciate it, the heads-up is so nice.
Έπειτα η Swift λέει στον West: You gotta tell the story the way that it happened to you and the way you experienced it. Like you obviously didn’t know who I was before that. It doesn’t matter if I sold 7 million of that album before you did that, which is what happened. You didn’t know who I was before that.”
Κοινώς, η Swift όχι μόνο δίνει τις ευλογίες της στον Kanye, όχι μόνο τον ευχαριστεί που έκανε κάτι «τόσο καλό και ευγενικό» όπως το να της ζητήσει προηγουμένως την άδεια, όχι μόνο του λέει να κάνει ό,τι πιστεύει πως είναι καλύτερο αλλά στο τέλος του λέει πως θα αναφέρει το τραγούδι στην ομιλία της στα Grammy αποκαλύπτοντας πως ο West είχε ζητήσει την άδειά της και κάνοντας τους πάντες να νιώσουν χαζοί που πίστεψαν πως υπήρχε ίντριγκα ανάμεσά τους ενώ, στην πραγματικότητα, είναι τόσο καλοί φίλοι. Λέει, κατά λέξη:
And you know, if people ask me about it, I think it would be great for me to be like, ‘look, he called me and told me about the line before it came out’. Like, joke’s on you guys, we’re fine. You guys wanna call this a feud, you wanna call this throwing shade. But right after the song comes out, I’m gonna be on a Grammy red carpet and they’re gonna ask me about it. And I’m gonna be like, he called me.“
Μπάχαλο, σωστά;
Περιμένετε, έχει κι άλλο.
Πριν από λίγες ώρες, η Swift έκανε το παρακάτω ποστ στο Instagram της, απαντώντας στο Snapchat της Kim. Να τι έγραψε:

Με λίγα λόγια, η Taylor υποστηρίζει πως το βίντεο δεν δείχνει πουθενά τον Kanye να της λέει πως θα την αποκαλέσει «that bitch» στο τραγούδι και πως, ενώ ήθελε πραγματικά να της αρέσει το κομμάτι και να υποστηρίξει τον West και να διατηρήσουν τη φιλία τους, ο ίδιος ποτέ δεν της έπαιξε το τραγούδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του, όπως είχε υποσχεθεί. Τέλος, λέει πως θα ήθελε να βγει από όλη αυτή την ιστορία, η οποία «τρέχει» από το 2009 και στην οποία ποτέ δεν ήθελε να πάρει μέρος ούτως ή άλλως.
Τα συμπεράσματα, δικά σας.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Related

twitter 4358389913215374218

Follow us


item