News-Piper

Αμέλια Αναστασάκη: Με ποιο πασίγνωστο δημοσιογράφο είναι ερωτευμένη η πρώην σύζυγος του Κώστα Αποστολάκη;

Ο έρωτας έχει χτυπήσει την πόρτα της   Αμέλιας Αναστασάκη  εδώ και έναν χρόνο και όπως φαίνεται η δημοσιογράφος είναι σε πολύ καλή φάση ...

Ο έρωτας έχει χτυπήσει την πόρτα της  Αμέλιας Αναστασάκη εδώ και έναν χρόνο και όπως φαίνεται η δημοσιογράφος είναι σε πολύ καλή φάση της ζωής της.

Τόσο η ίδια όσο και ο άντρας που έχει μπει στην ζωή της είναι χαμηλών τόνων, με συνέπεια τα φώτα της δημοσιότητας να μην έχουν αγγίξει την προσωπική τους ζωή. Η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία και η σχέση τους δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της RealLife, ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης δημοσιογράφου, δεν είναι άλλος από τον διευθυντή ειδήσεων του Mega, Μανώλη Καψή. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία πολύ τρυφερή ιστορία αγάπης που εξελίσσεται σε μία πολύ όμορφη σχέση ζωής.

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα συνειδητοποιημένο, ενώ όπως αναφέρει η Πολυξένη Καραμίχα στο ρεπορτάζ της, τα πρώτα βήματα και για τους δύο έγιναν προσεκτικά. Ο δημοσιογράφος έχει βγει από έναν μακροχρόνιο γάμοκαι χρειαζόταν χρόνο για να μπορέσει να μπει σε μία άλλη σχέση. Από την άλλη πλευρά η Αμέλια, είχε χωρίσει το 2014 από τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη ,ήταν αφοσιωμένη κυρίως στο μεγάλωμα της κορούλας τους.
Οι δημόσιες εμφανίσεις τους μπορεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, το ζευγάρι εθεάθη μαζί σε τρυφερές περιπτύξεις στην Τζιά.

peoplegreece.com

Related

hot 1179599342162294248

Follow us


item