News-Piper

Επέστρεψε υγιής η Ντένια

Ήταν μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το Πανελλήνιο είχε συγκινήσει η δραματική έκκληση της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από την Ζάκυνθο...

Ήταν μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το Πανελλήνιο είχε συγκινήσει η δραματική έκκληση της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από την Ζάκυνθο μέσω των social media.

Η νεαρή κοπέλα, είχε διαγνωστεί με σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά, και αποφάσισε να κοινοποιήσει στο Facebook την μεγάλη περιπέτεια της με την υγεία της, ώστε να ζητήσει με αξιοπρεπή τρόπο την συνδρομή όλων για την απαιτούμενη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Βοστώνης.
Τα εμπόδια όλα ξεπεράστηκαν και η 28χρονη Ντένια ταξίδεψε στη Βοστώνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όπου έλαβε την απαραίτητη αγωγή από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.
collage.jpg
ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΥΓΙΗΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ:
Μετά τη σκληρή μάχη, η ζωή χαμογέλασε στην Ντένια, καθώς πέντε μήνες μετά το κρίσιμο ταξίδι στη Βοστώνη, επέστρεψε υγιής στο νησί της, τη Ζάκυνθο.
Όπως διαβάζουμε στο imerazante, η 28χρονη κοπέλα ολοκλήρωσε την θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την θετική εξέλιξη της υγείας της, και πλέον βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων. Στην κυριολεξία στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σπίτι της δημιούργησε το αδιαχώρητο αφού όλοι ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια. Από τη μοναδική  υποδοχή των συμπατριωτών της δεν έλειψαν και οι καντάδες με τις οποίες την καλωσόρισαν ενώ το γλέντι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.
080216085837_7418.jpg
Η ίδια χαμογελά ξανά, συνεχίζει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητά της μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής.
Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε περίπου μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει ανταποκριθεί.
Άλλωστε, όπως εξ’ αρχής είχε επισημανθεί, από τη μέχρι σήμερα εμπειρία, η συγκεκριμένη αγωγή έχει καταγράψει επιτυχία όπου και εάν εφαρμόστηκε.

Related

news 1430477773614479077

Follow us


item