News-Piper

Ο Γιώργος Μπόγρης αποκαλύπτει αν η απόσταση τον χώρισε από την Έλλη Κοκκίνου

​Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου να περνά σοβαρή κρίση λόγω της απόστασης που τους χωρίζει, μίλησε, π...

​Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου να περνά σοβαρή κρίση λόγω της απόστασης που τους χωρίζει, μίλησε, πρώτη φορά, ο Γιώργος Μπόγρης!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημοσιεύματα ανέφεραν πως, μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης, η 45χρονη τραγουδίστρια και ο 27χρονος μπασκετμπολίστας περνούν μία δύσκολη περίοδο, καθώς η απόσταση που υπάρχει ανάμεσά τους, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου στην Ισπανία, τους κούρασε.
«Υπήρξε δυσκολία, αλλά να ‘ναι καλά τα αεροπλάνα!», είπε, στην εκπομπή «Βράδυ», ο Γιώργος, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες, ενώ πρόσθεσε πως η Έλλη ήταν εκείνη που τον προέτρεψε να πάει στην Ισπανίακαθώς ήταν σωστό για την καριέρα του.
Απαντώντας στα 18 χρόνια που τους χωρίζουν, ο νεαρός μπασκετμπολίστας επεσήμανε «εγώ κοιτάω τα θετικά από έναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθώ σαν άνθρωπος και θεωρώ πως ο Γιώργος μετά την Έλλη είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Όπως και να εξελιχθεί, ό,τι και να γίνει, εγώ ξέρω πως μόνο έχω κερδίσει».
Τέλος, ο Γιώργος αποκάλυψε ότι δεν γνώρισε την Έλλη τον Μάρτιο του 2011, στο All Star Game που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου εμφανίστηκε η τραγουδίστρια, αλλά την είχε δει πιο πριν, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπου εκείνη πήγαινε για προπόνηση κι εκείνος έτρεχε…

Related

showbiz 6597694499283091527

Follow us


item