News-Piper

Χωρίζουν και επίσημα Αθηνά και Αλβάρο- Τι λέει η εκπρόσωπός του για την απιστία

Την ώρα που όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για το χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, η εκπρ...

Την ώρα που όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για το χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, η εκπρόσωπος του Ολυμπιονίκη επιβεβαίωσε το «χρυσό» διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού με δηλώσεις της στο People.

«Όποιος έχει περάσει χωρισμό ξέρει πόσο επώδυνο είναι. Ο Ντόντα και η Αθηνά ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια και σε αυτό το ταξίδι μοιράστηκαν μία ζωή, την αγάπη για τα άλογα, τον αθλητισμό και την οικογένεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μπορεί βέβαια οι φήμες να αναφέρουν πως η αιτία των τίτλων τέλους να ήταν η απιστία του διάσημου ιππέα, ωστόσο η εκπρόσωπός του τις διέψευσε.
«Διατηρούν μία εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την οδυνηρή στιγμή με τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και σεβασμό και να μην είναι τα θύματα οποιασδήποτε άλλης δυσφήμησης και ανέντιμων ειδήσεων» είπε.
Resizer (2).jpg
Παρόλα αυτά, το αμερικανικό περιοδικό επιμένει ότι ο Βραζιλιάνος δεν υπήρξε φρόνιμος κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου με την χρυσή κληρονόμο.
Μάλιστα, πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε ότι όταν η Αθηνά έμαθε για την απιστία του τον Μάρτιο έφυγε από το Γουέλινγκτον, στη Φλόριντα, και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει.
060616162257_7951.jpg
Μια άλλη… κακή γλώσσα δήλωσε ότι ο Ντόντα έχει πολλές φορές απατήσει την σύζυγό του.
«Φημίζεται για αυτό… Ο γάμος τους ήταν θέμα συζήτησης στους χειμερινούς αγώνες» φέρεται να δήλωσε πηγή στο περιοδικό.

Related

showbiz 7895877269706078795

Follow us


item